Lentoemäntä Martinalla on Euroopan suurimmat rinnat – haaveilee nyt yhtä äärimmäisestä pepusta: kirurgeilta täystyrmäys

Järjettömän muodonmuutoksen itselleen tehnyt lentoemäntä Martina haluaa mennä vieläkin pidemmälle äärimmäisyyksissään.

Ulkonäöllään hätkähdyttävä Martina haluaa itsestään vieläkin äärimmäisemmän näköisen.

23.6.2017 21:03

Saksalainen lentoemäntä ja glamourmalli Martina Big on hätkähdyttänyt useaan otteeseen ulkonäöllään.

Nainen on tehnyt itselleen äärimmäisen muodonmuutoksen ottamalla itseensä rusketuspistoksia ja suurentamalla rintansa äärettömän suuriksi. Omien sanojensa mukaan Martinalla on tällä hetkellä Euroopan suurimmat rinnat.

Nyt Martina haluaa myös takamuksestaan yhtä muhkean kuin rinnoistaan. Martina kertoo haaveistaan äärimmäisiin kauneusleikkauksiin erikoistuneessa tosi-tv-ohjelmassa Botched. Asiasta uutisoi muun muassa brittilehti Mirror.

– Minulle on Euroopan suurimmat rinnat, mutta myös peppuni pitää sopia rintoihini, Martina kertoo ohjelmassa lääkäreille Paul Nassifille ja Terry Dubrow’lle.

Martina on käyttänyt kymmeniätuhansia puntia kauneusleikkauksiinsa.

Martina selittää, että hänelle on tehty aikaisemmin rasvaimu – joka oli hänestä huono idea – ja nyt hänen peppunsa on liian tasainen. Siksipä hän tahtookin valtavat implantit takapuoleensa.

Tältä Martinan takamus näyttää nykyään ja se on hänen mielestään liian tasainen ja litteä.

Martinan rinnat on suurennettu kokoon 70S suolaliuoksen avulla. Hän haluaisikin suurentaa takamuksensa samalla tekniikalla.

Lääkärit varoittavat Martinaa leikkauksen vaaroista.

– Tämä leikkaus on erittäin huono idea. On monta syytä, miksi tämä takapuoli on aivan eri asia kuin rinnat, Dubrow toteaa.

Lääkärit varoittivat naista myös hänen jatkuvista rintojen suurennuksistaan.

– Kudoksen laajentaminen on turvallista lyhyellä aika välillä, mutta ei pitkällä. Jos jatkat tällaista, alistat itsesi sellaiseen vaaraan, että voit menettää molemmat rintasi.

Martina haluaa takamuksestaan yhtä äärimmäisen kokoisen kuin rinnoistaan.

Martina kokeilee ohjelmassa miltä implantit tuntuisivat. Hän laittaa implantit housuihinsa ja yrittää istua niiden kanssa. Tunne ei olekaan niin mukava kuin hän oli kuvitellut.

– Haavekuva ei ollutkaan todellinen, hän toteaa.

– Olen nyt realistisempi ja haluan edelleen suuremman takapuolen, mutta en näin äärimäistä.

Martinan poikaystävä Michael tukee rakastaan tämän valitsemalla tiellä ja kertoo pitävänsä tyttöystävänsä muokatusta ulkonäöstä.

Huhtikuussa Martina vieraili This Morning -aamu-tv-ohjelmassa ja aiheutti valtavan somekohun ulkonäöllään. Katsojat järkyttyivät näkemästään ja kutsuivat häntä muun muassa palaneeksi paahtoleiväksi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?