Katri Sorsalta avoin selostus ja kuva seksielämästään: ”Paikka, missä mieheni kanssa rakastelen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Katri Sorsalta avoin selostus ja kuva seksielämästään: ”Paikka, missä mieheni kanssa rakastelen”

Bloggaaja Katri Sorsa kertoo Pikku Kakkosen pelastaneen hänen ja Sasu-miehen seksielämän.

22.6.2017 14:39

Bloggaaja ja tosi-tv:stä tuttu Katri Sorsa kertoo blogissaan omaan suorasukaiseen tapaansa hänen ja miehensä Sasun arjesta sekä päivittäisestä seksituokiosta. Katri jakoi myös Instagramissa kuvan perheen kylpyhuoneesta, jossa kertoo aikuisten puuhien tapahtuvan.

– Paikka, missä mieheni kanssa rakastelen. Klo 17 tulee Pikku kakkonen. Seksielämämme pelastus. Pari kynttilää ja se voisi olla jopa romanttista, Katri on kirjoittanut kuvaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Blogissaan Katri kertoo perheen normaalista arkipäivästä, joka alkaa joka aamu kello 5.30 imetystuokiolla. Katri kertoo Sasu-miehensä tulevan töistä kotiin kello 16 ja noin tunnin päästä mies alkaa haaveilla pikaisesta seksituokiosta vessassa.

– Pojalle tuodaan sohvalle ruoka ja...äiti ja isi käy nopeasti pesulla, Katri kertoo.

Katri kertoo vahtivansa kolmevuotiaan poikansa touhuja samalla vessan puolelta peilin kautta olohuoneeseen.

”Harhaluuloja kotiäitiydestä”

Katri Sorsa on aiemminkin herättänyt kohuja lausunnoillaan seksielämästään. Vuonna 2015 Katri kertoi, kuinka hän ja hänen miehensä harrastavat seksiä perhepedissä. Katrin avoin kertomus sai tuntemattoman henkilön tekemään ilmoituksen viranomaisille seksipuuhista.

Katri Sorsa on nähty muun muassa Äitien sota- ja Viidakon tähtöset -tv-ohjelmissa.­

Tuoreimmassa blogikirjoituksessaan Katri kirjoittaa myös siitä, kuinka kotiäitiyttä ei hänen mielestään arvosteta tarpeeksi. Katri kertoo aloittaneensa työuransa 15-vuotiaana tehden todella erilaisia työtehtäviä siivoojasta esimiestehtäviin.

– Rankin ja palkitsevin työni on ollut kotiäitiys. Lapsen kasvattamisen myötä olen oppinut myös tuntemaan itseni paremmin. Osaan säädellä omia tunteitani ja osaan tehdä miljoonaa asiaa yhtä aikaa, Katri kirjoittaa ja jatkaa:

– Kotiäidithän eivät vain "hengaile" lastensa kanssa ja lue uusimpia muotilehtiä. Tämä harhaluulo on todella monella ihmisellä, kenellä ei ole lapsia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?