Patrik Laine ja Mikael Granlund edustivat tyttöystäviensä kanssa – kaunottarista toisella avara dekoltee, toisen asu tyynyliinoista - Viihde - Ilta-Sanomat

Patrik Laine ja Mikael Granlund edustivat tyttöystäviensä kanssa – kaunottarista toisella avara dekoltee, toisen asu tyynyliinoista

Mikael Granlund ja Patrik Laine astelivat punaiselle matolle näyttävien tyttöystäviensä kanssa.

22.6.2017 13:50

Vahvan läpimurtokauden NHL:n tähtitaivaalle tehnyt Minnesota Wildin Mikael Granlund ja Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine osallistuivat keskiviikkoiltana Las Vegasissa järjestettyihin 2017 NHL Awardseihin.

Gaalassa palkittiin vuoden parhaita suorituksia NHL-kaukaloissa. Granlund oli ehdolla herrasmiespelaajan palkinnon saajaksi, Laine puolestaan vuoden tulokkaaksi. Molemmilta titteli jäi kuitenkin valitettavasti saamatta.

Punaisella matolla miehet kuitenkin loistivat puolisoidensa rinnalla.

Granlund asteli gaalaan mallityttöystävänsä Emmi Kainulaisen kanssa. Laineen kainalossa oli puolestaan hänen tyttöystävänsä Sanna-Mari Kiukas.

Vajaat viisi vuotta Mikael Granlundin kanssa seurustellut Kainulainen oli pukeutunut juhlaa varten upeaan vaaleaan epäsymmetriseen mekkoon. Asun kruunasivat hopeisen välkehtivät kengät ja samansävyinen pikkuinen käsilaukku.

Instagram-tilillään Kainulainen kertoo, että hän on tehnyt mekon itse kierrätysmateriaaleista.

– Mekko on minun suunnittelemani ja tekemäni, käytin vanhoja tyynyliinoja ja verhoja, kaunotar kirjoittaa Instagramissa.

Granlundilla oli yllään tyylikäs harmaaruudullinen puku, valkoinen paita ja musta kravatti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kesäkuun alussa ylioppilaaksi valmistunut Sanna-Mari Kiukas luotti rakkaansa Patrik Laineen tavoin kokomustaan gaalaeleganssiin.

Kiukas oli pukeutunut mustaan pitkään mekkoon, jossa oli hyvin syvään uurrettu kaula-aukko. Myös kaunottaren laukku ja kengät jatkoivat samaa mustaa linjaa.

Laineen koko asukokonaisuus oli myös musta: housut, paita, takki ja kravatti.

Myös konkarikiekkoilija Mikko Koivu osallistui perinteikkääseen palkintogaalaan. Minnesota Wildin konkarikapteenin käsipuolessa nähtiin hänen vaimonsa Helena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?