Nicole Scherzinger, 38, on uskomattoman taipuisa ja notkea nainen – timmi bikinivartalo venyy täydelliseen spagaattiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Nicole Scherzinger, 38, on uskomattoman taipuisa ja notkea nainen – timmi bikinivartalo venyy täydelliseen spagaattiin

Laulajakaunotar esittelee uima-altaalla miljoonille Instagram-seuraajilleen notkeaa vartaloaan.

20.6.2017 23:22

The Pussycat Dolls -ryhmästä maailmanmaineeseen noussut laulaja Nicole Scherzinger, 38, on paitsi timmissä kunnossa, myös melkoisen notkea nainen.

Laulajatähti julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään uima-altaalla, jossa hän esitteli taipuvansa helposti upeaan spagaattiin.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Täydelliseen spagaattiin taipuva Scherzinger on kerännyt poseerauksellaan kehuja ja ihmetystä.

– Jos tekisin noin, jalkoihini sattuisi seuraavat tuhat vuotta.

– Näkee, että joogaat!

– Yksi kauneimmista naisista, mitä maa päällään kantaa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kommenteissa myös ihmetellään, miksi formulatähti Lewis Hamilton on päästänyt Scherzingerin käsistään. Pariskunta seurusteli pitkään, ennen kuin suhde päättyi lopulliseen eroon vuonna 2013.

Scherzinger nähtiin viime syksynä Britannian X Factor -tuomarina, kun Saara Aalto sijoittui kilpailussa toiseksi. Hänen suojattinsa Matt Terry voitti koko kilpailun. Scherzingerillä nähtiin usein päällään tyrmääviä asuja, jotka imartelivat tuomaristossa istuneen tähden vartaloa.

Spagaatin lisäksi Scherzinger innostui myös hyppäämään uima-altaaseen notkeassa asennossa. Taidokas uimahyppyposeeraus tallentui kameraan.

Scherzinger on mukana vuoden 1987 elokuvan Dirty Dancing – kuuma tanssi uusintaversiossa. Televisioelokuva sai ensi-iltansa toukokuussa yhdysvaltalaiskanava ABC:llä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?