Muodokas lentoemäntä Anne-Mari rentoutuu uima-altaalla – sulojen suojana vain pikkuruiset stringibikinit - Viihde - Ilta-Sanomat

Muodokas lentoemäntä Anne-Mari rentoutuu uima-altaalla – sulojen suojana vain pikkuruiset stringibikinit

Tosi-tv-kaunotar Anne-Mari Miettinen nauttii lomastaan Kreikassa.

20.6.2017 18:51

Anne-Mari Miettinen muistetaan Matkaoppaat ja Martina ja hengenpelastajat -sarjoista.

Muodokas kaunotar työskentelee lentoemäntänä. Hän kihlautui viime syyskuussa yläilmoissa, kun hänen miesystävänsä Petteri kosi häntä matkalla Kreikkaan.

Vuosi kihlauksen jälkeen Miettinen on palannut lomailemaan Kreikan saaristoon. Lomansa ensimmäisenä päivänä Miettinen julkaisi kuvan, jossa hän makoilee estoitta uima-altaassa kirkkaanpinkin uimapatjan päällä pikkuruisissa bikineissä, jotka eivät juurikaan jättäneet mitään arvailujen varaan.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kuva keräsi paljon kommentteja julkkiskaunottaren muodokkaasta takamuksesta.

– Uskomaton kaunis takapuoli.

– Hyvän näköinen peppu! Oishan kiva nousta patjallesi.

Edellisellä lomallaan Miettinen esitteli takamustaan stringibikineissä. Hän kertoi Ilta-Sanomille suosivansa tarkoituksella pieniä bikineitä.

– Matkaopasvuosinani löysin omia juttuja ei maista. Egyptistä ostin upeita, käsinkirjailtuja huiveja, Turkista pussihousuja ja Bulgariasta stringibikinit, Miettinen taustoittaa.

– Tykkään, että olen ruskettunut ja tulee pienemmät rusketusrajat. Ja onhan sekin kiva, että ne stringibikinit ovat aika näyttävät!

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Miettinen viihtyi jokin aika sitten TähtiAreenalla Tampereella, missä kuvataan parhaillaan uutta Gladiaattorit-ohjelmaa. Hän oli paikan päällä kannustamassa miesystäväänsä Petteriä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?