Hellyttävä rock-fani! Toni Wirtasen suloinen Martta-tytär, 1, todisti ensi kertaa isänsä keikkaa – jammaili turvallisesti äitinsä sylissä

Julkaistu:

rock-keikka
Martta-tytär seurasi ensimmäistä rock-keikkaansa turvallisesti äitinsä Jannika B:n sylistä.
Apulannan suuri haave toteutui tänä maanantaina, kun yhtye lämmitteli Foo Fightersia Helsingissä.

Apulanta on kertonut ottaneensa uransa alkuaikoina runsaasti vaikutteita legendaarisesta Nirvana-bändistä. Siksi heille on iso kunnia soittaa nyt Nirvanan ex-rumpalin Dave Grohlin perustaman rockyhtyeen Foo Fightersin lämppärinä Rock the Beach-tapahtumassa.

– Odotamme innolla ja jännityksellä tätä ainutlaatuista keikkaa. On siistiä päästä samalle lavalle Daven ja kumppanien kanssa, Apulannan rumpali Sipe Santapukki kertoi.

Apulannan tärkeää hetkeä oli seuraamassa myös yhtyeen laulaja Toni Wirtasen Martta-tytär äitinsä. Hän seurasi keikkaa äitinsä Jannika B:n kanssa.

Toni kuulutti lavalla keikan aikana yleisölle, että hänen Martta-tyttärensä on katsomassa ensimmäistä kertaa isänsä keikkaa.


– Tyttäreni Martta on nyt ensimmäistä kertaa katsomassa Apulannan keikkaa paikan päällä, hän sanoi yleisölle.

Äiti ja tytär katsoivat keikkaa turvallisesti aidan takana lavan sivussa. He heiluttivat isälle innokkaasti aidan takaa.

Jannika ja Martta viihtyivät yleisössä koko keikan ajan. Martta-tyttären kuuloa suojaamassa olivat söpöt pinkit kuulosuojaimet.


Tapahtuman lämmittelijöinä nähtiin myös brittitulokas VANT, skotlantilaistrio Biffy Clyro sekä brittiläis-yhdysvaltalainen The Kills.

Pääesiintyjä Foo Fighters nousee lavalle klo 21:15.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt