Harvinainen yhteiskuva: Duudson-Jukka riehakkaana suloisten lastensa kanssa – onni tiivistyy yhteen otokseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Harvinainen yhteiskuva: Duudson-Jukka riehakkaana suloisten lastensa kanssa – onni tiivistyy yhteen otokseen

Jukka Hildén haluaa olla hyvä isä lapsilleen.

Jukka Hildén, 36, nauttii isyydestään.­

19.6.2017 12:37

Duudsonit-ryhmän Jukka Hildén, 36, julkaissut hellyttävän yhteiskuvan lastensa kanssa.

Instagramissa julkaistussa kuvassaan hän istuu sohvalla lapset kainalossaan. Yhdysvalloissa tänään vietettävän isänpäivän kunniaksi hän kirjoittaa kuvan oheen rakastavaan sävyyn isyydestään.

– Hyvää isänpäivää! Isäni oli idolini ja omille lapsilleni haluan jättää perintöni. Kiltin, leikkisän, pelottoman ja rakastavan isän, joka elää tässä hetkessä. Rauhaa, rakkautta ja onnellisuutta!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hildénin lapset ovat syntyneet vuosina 2010 ja 2014.

Perhe on asunut jo vuosia yhdessä Yhdysvalloissa, josta käsin Jukka tekee töitä.

Hildén asuu perheensä kanssa Los Angelesissa.­

Hildén pyörittää Los Angelesissa The Dudesonsin YouTube-kanavaa, sekä kehittää Rabbit Filmsin toimintaa Yhdysvalloissa.

Hildén ja tämän vaimo, joka on pysynyt kaikki vuodet tiukasti poissa julkisuudesta, menivät naimisiin elokuussa 2010 Vanajanlinnassa. IS kertoi aiheesta tuolloin ensimmäisenä.

Jukka Hildén kertoi viime keväänä Ilta-Sanomien haastattelussa olleensa ennen elämäntaparemonttia kuin varjo itsestään. Kiire, epäterveellinen ruoka ja vähäinen liikunta olivat väsyttäneet miehen.

– Tykkään olla leikkimielinen isä, joka innostuu supersankarileikeistä. Väsymyksen huomasi siitä, etten jaksanut enää heittäytyä samalla innolla kuin ennen lasten leikkeihin, rakennella majoja, riehua lasten kanssa ja nostaa heitä ilmaan vaikkapa suorin käsivarsin, Hildén kertoi väsymyksestään Ilta-Sanomille.

Huonon fyysisen ja psyykkisen olon vuoksi hän kertoi ottaneensa yhteyttä Jari ”Bull” Mentulaan, joka loi Hildénille uuden ruokavalion ja treenitavan.

Muutos entiseen oli merkittävä. Energiaa riittää aamusta iltaan.

– Hämmästyttävin juttu tässä on ollut se, että olen taas kuin lapsi. Lapset oppivat ensiksi ryömimään, sitten konttaamaan ja kävelemään. Meillä aikuisilla kehitys jossain vaiheessa pysähtyy. Nyt olen löytänyt uusia keinoja haastaa kroppaani vaikkapa opettelemalla käsilläseisontaa tai yhden jalan kyykkyä, Hildén kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?