Viihde

Renny Harlinin Kiinan-valloitus jatkuu: allekirjoitti sopimukset kahdesta uudesta toimintatrilleristä

Julkaistu: , Päivitetty:

Renny Harlin ohjaa kaksi uutta toimintatrilleriä Kiinassa.
Elokuvaohjaaja Renny Harlin jatkaa Kiinan-valloitustaan. Sunnuntaina Shanghain kansainvälisillä elokuvajuhlilla julkistettiin tieto uudesta The Hanging Coffin -elokuvasta, jonka Harlin ohjaa.

Harlin on allekirjoittanut sopimuksen elokuvasta Shanghai Film Groupin ja Shanghai New Wave Filmsin kanssa. Elokuva on tyyliltään toimintatrilleri, jossa tullaan näkemään vauhtia ja vaarallisia tilanteita, muun muassa extreme-urheilua ja mutantteja.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan elokuvassa tullaan todennäköisesti näkemään suuria näyttelijätähtiä niin Hollywoodista kuin Kiinasta.

Elokuvan on käsikirjoittanut Tony Jaswinski, joka on ollut myös Blake Livelyn tähdittämän kauhuelokuvan The Shallowsin taustajoukoissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Harlin ohjaa Kiinassa pian myös toisen toimintatrillerinsä. Operation Somalia on The Hanging Coffinin jälkeen peräti neljäs Harlinin ohjaama elokuva Kiinassa kolmen vuoden aikana.

Operation Somalia -elokuvan kuvaukset aloitetaan huhtikuussa 2018. Elokuva kertoo suuresta pelastusoperaatiosta somalialaisia merirosvoja vastaan.

– Rakastan työskennellä Kiinassa ja Operation Somalia antaa minulle sellaisia mahdollisuuksia, joista elokuvantekijät voivat vain unelmoida, Harlin kommentoi The Hollywood Reporter -lehdelle.

Ensimmäinen Harlinin Kiinassa tehty elokuva Skiptrace nähtiin valkokankaalla viime vuonna. Toisen elokuvan Legend of the Ancient Swordin kuvaukset ovat loppuneet helmi-maaliskuun vaihteessa.

Juttua on päivitetty klo 18:43: lisätty tieto myös toisesta uudesta elokuvasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt