Festarikeikan viime tipassa peruneen Sannin tilalle löytyi korvaava esiintyjä – ”Tämä tuli vähän äkkiä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Festarikeikan viime tipassa peruneen Sannin tilalle löytyi korvaava esiintyjä – ”Tämä tuli vähän äkkiä”

Sannin tilalla esiintyy Anssi Kela.

Sanni sairastui pahasti, eikä siksi pääse esiintymään. Anssi Kela hälytettiin tuuraamaan.­

16.6.2017 16:50

Sannin oli määrä esiintyä tänään perjantaina Joensuun Osuuskaupparockissa. Laulaja tiedotti kuitenkin Facebook-sivullaan noin kello 13, ettei pysty esiintymään.

– Mä oon tällä hetkellä aivan murtunut, Sanni aloittaa kirjoituksensa.

– Oon ollut nyt vajaan viikon kipeenä ja keikkaillut siitä huolimatta normaalisti. Tänä aamuna ennen keikalle lähtöä olo oli eskaloitunut niin hankalaks että menin lekurille. Siellä eteen iskettiin diagnoosi akuutista keuhkoputkentulehduksesta.

Korvaaja löytyi nopeasti

Osuuskaupparock-tapahtumaan löytyi nopeasti korvaava esiintyjä pienen onnekkaan sattuman kautta. Laulaja Anssi Kela korvaa Sannin, oltuaan muutenkin keikkamatkalla Joensuun lähettyvillä.

Kela kertoi asiasta Facebook-sivuillaan.

– Olemme bändin kanssa matkalla Joensuuhun esiintymään yksityistilaisuudessa. Saimme juuri tietää, että Sanni on joutunut perumaan esiintymisensä Joensuun Osuuskaupparockissa, ja meidät on buukattu paikkaamaan. Tuli siis YHTÄCCII tupla-annos Joensuuta. Esiinnymme Osuuskaupparockissa klo 19. Laittakaa sana liikkumaan, tämä tuli vähän äkkiä, Kela kirjoittaa.

Sattuma on oikea onni onnettomuudessa, koska Anssi Kelalta luonnistuu hyvinkin pari Sannin biisiä: Molemmat muusikot osallistuivat Vain elämää -sarjan neljännelle kaudelle, ja ovat siis vetäneet ohjelmassa toistensa tuotannon kappaleita.

Osuuskaupparock-tapahtuma julkaisi asiasta oman päivityksensä samoihin aikoihin Facebookissa.

– Tänään mennään!! Keli tsek! Kela tsek! Anssi Kela tulee Sannin tilalle! Loistavaa! Backstage tsek! Teltta tsek! Kaikki loistavasti! Kela starttaa 19, Anna Puu 21.15 ja Eput 23.15.. Tule tule..portit aukeaa 18.00 ja lipunmyynti 17.30. Kohta nähdään! Kuuluu päivitys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?