Alkuvuodesta esikoisensa saanut Sipe Santapukki sanattomana isyydestä – hehkuttaa vauvaonneaan: ”Järjettömän siistiä!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Alkuvuodesta esikoisensa saanut Sipe Santapukki sanattomana isyydestä – hehkuttaa vauvaonneaan: ”Järjettömän siistiä!”

Sipe Santapukki kuvailee arkea pienen poikalapsensa kanssa niin mahtavaksi, ettei siihen löydy edes sanoja.

17.6.2017 15:01

Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki ja hänen avovaimonsa Minna Kauppi saivat esikoislapsensa tammikuussa 2017. Nyt Santapukki, 39, hehkuttaa vuolaasti lapsionneaan.

– Poika on tuonut elämääni niin paljon kaikkea mahtavaa, että siihen on vaikea löytää edes sanoja. Oikeastaan sanat olisivat parhaimmillaan vain lattea yritys kuvata tätä fiilistä, Santapukki sanoo.

– Jotkut sanovat, että oma elämä päättyy lapsen myötä. En missään nimessä koe niin, pikemminkin päinvastoin. Kaikki on itsestä kiinni.

Santapukki huolehtii muutaman kuukauden ikäisen poikalapsen hoitamisesta siinä missä äitikin. Suunnistuksen ex-tähti Kauppi ja Santapukki ovat viime aikoina olleet tuttu näky Lahden katukuvassa, rattaiden kera.

– Tämä on järjettömän siistiä aikaa! Lapsen elämässä kehitys tapahtuu niin nopeasti, että on tärkeää päästä kokemaan ja näkemään se kaikki läheltä. Jokeltamiset ja muut jutut… Ne saavat jo ennestään hienot asiat tuntumaan vieläkin hienommilta, Santapukki linjaa.

Joko poika nähdään Apulannan keikoilla tänä kesänä?

– Voi olla, ettei ihan vielä tänä kesänä. Ellei meitä sitten yhtäkkiä pyydetä muskariin esiintymään, Santapukki sanoo hymähdellen.

– Se vasta mielenkiintoinen keikka olisikin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?