12 vuotta Heidi Sohlbergin häistä: liitto kestänyt aviokriisin ja syöpätaistelun – ”Olemme naimisissa, ja kaikki on hyvin” - Viihde - Ilta-Sanomat

12 vuotta Heidi Sohlbergin häistä: liitto kestänyt aviokriisin ja syöpätaistelun – ”Olemme naimisissa, ja kaikki on hyvin”

Heidi Sohlberg muistelee IS:lle 12 vuotta sitten tanssittuja häitään Niklas Sohlbergin kanssa.

Heidi Sohblergin­

17.6.2017 17:22

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg (o.s. Willman) 36, avioitui Niklas Sohlbergin kanssa 12 vuotta sitten.

Heidi muistaa päivän vauhdikkaana ja onnistuneena. Häät vietettiin aurinkoisessa Jyväskylässä. Sade yllätti sopivasti vasta häiden jälkeisenä päivänä.

– Kaikki meni hienosti! Se oli onnistunut ja ihana päivä, vaikka menikin hetkessä ohi. Ihanaa, että kaikki tärkeimmät sukulaiset ja rakkaimmat ystävät olivat paikalla, Heidi sanoo.

Häissä oli erikoisuutena Heidin isän pitopalvelun suunnittelema ja toteuttama loistelias buffetpöytä.

– Seisova pöytä oli todella monipuolinen, ja jälkiruokana oli mansikkakermakakku ja rahkatäytteisiä tuulihattuja.

Morsiamen yllä nähtiin olkaimeton ja pitkälaahuksinen häämekko. Jos Heidi menisi uudelleen naimisiin, hän muuttaisi häistään vain yhden asian.

– Valitsisin nyt tämän ikäisenä ehkä hieman erilaisen mekon. Luulen, että siinä olisi nyt enemmän pitsiä. Mitään muuta en kuitenkaan muuttaisi, hän kertoo.

Pariskunnan pitkä avioliitto ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä pari jätti avioerohakemuksen kesällä 2012. Avioliitto kuitenkin jatkui, ja tällä hetkellä pari on onnellisesti yhdessä.

– Olemme naimisissa, ja kaikki on hyvin, Heidi vahvistaa.

Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Josefina ja Sofia. Hääpäivän lisäksi lasten syntymät ovat olleet tärkeitä hetkiä avioliiton varrella.

– Hääpäivä oli yksi onnellisimmista päivistä elämässäni, mutta myös lasten syntymät kamppailevat ykkössijasta. Sairastumiseni takia en pidä lapsiani itsestäänselvyytenä, hän kertoo.

Heidi sairastui vuosi sitten rintasyöpään. Nyt syöpä on selätetty ja viimeiset hoidot ovat takanapäin.

– Olen helpottunut, mutta myös hieman vainoharhainen. Tunnustelen kroppaani ja kiputilojani eri tavalla kuin ennen. Toisaalta koskaan ei voi olla liian varovainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?