Miley Cyruksen tunnustus keskusteluohjelmassa – esiintyi päihtyneenä lähes poikkeuksetta: ”Muistatko, kun olin täällä viimeksi?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miley Cyruksen tunnustus keskusteluohjelmassa – esiintyi päihtyneenä lähes poikkeuksetta: ”Muistatko, kun olin täällä viimeksi?”

Miley Cyrus kertoo Jimmy Fallonin The Tonight Show’ssa lopettaneensa marihuanan käytön.

Miley Cyrus on saanut elämänsä raiteilleen, ja julkaisee uutta musiikkia.­

16.6.2017 13:12

Poptähti Miley Cyrusin ura on ollut yhtä vuoristorataa. Nyt laulajatar näyttää saaneen elämänsä raiteilleen.

Keskiviikkoisessa esiintymisessään Jimmy Fallonin The Tonight Show’ssa 24-vuotias Cyrus kertoo jättäneensä marihuanan polton ja valmistelevansa kuudennen albuminsa julkaisua.

Entinen Hannah Montana-tähti kertoi Fallonille olleensa keikoillaan miltei poikkeuksetta marihuanan vaikutuksen alaisena. Tähti tunnusti olleensa pilvessä myös aikaisemmalla vierailuillaan keskusteluohjelmassa vuonna 2015.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Muistatko, kun olin täällä viimeksi? Pukeuduin ensin jänikseksi ja sitten kissaksi. Tein niin, koska olin pilvessä, Cyrus tunnustaa.

Miley Cyrus vieraili Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa.­

Uusimmalla Malibu-hitillä esiintyy tasapainoisempi Miley.

– Haluan ympäröidä itseni ihmisillä jotka kannustavat minua kehittymään ihmisenä, poptähti kertoi Billboard-julkaisulle.

– Huomasin, että sellaiset ihmiset eivät ole jatkuvasti pilvessä. Haluan olla mahdollisimman selvä ja skarppi.

Laulajatähti kertoi aiemmin Marie Claire -lehden julkaisussa, kuinka hän nousi hyvin varhaisessa vaiheessa tähdeksi. Miley uskookin, että päärooli Disney Channelin Hannah Montana -sarjassa on antanut epärealistisia ajatuksia omasta ulkonäöstään.

– Siitä lähtien kun oli 11-vuotias minulle sanottiin, että olen poptähti. Se tarkoittaa, että on oltava blondi, pitkätukkainen ja on käytettävä kimaltelevaa, tiukkaa asua, Cyrus kertoi lehden haastattelussa.

Miley Cyrus kertoi Jimmy Fallonille lopettaneensa marihuanan polton.­

Jo varhaisessa vaiheessa Miley työskenteli 12 tuntisia, uuvuttavia päiviä. Jopa hänen äitinsä ehdotti, että tähdellä on vuodenajoista johtuvaa alakuloa.

– Aamuisin minulle juotettiin kahvia, jotta heräisin. Minun oli vain jatkettava, oltava kova ja vahva, Miley muisteli.

Kokemus vaikutti myös tähden mielenterveyteen. Cyrus alkoi saamaan ahdistuskohtauksia. Hän kertoi, että kohtauksien aikana kuumat aallot valtasivat vartalon. Hänestä tuntui, kuin hän olisi pyörtymäisillään.

– Olin ystävieni kanssa, ajatellen, minulla pitäisi olla todella hauskaa.

Neljännen tuotantokauden jälkeen Miley ilmoitti, että ei jatka enää sarjassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?