Antti Lindtmanille, 34, ja Kaija Stormbomille, 54, syysvauva: ”Taidan leijua jo pilvien yläpuolella”

Julkaistu:

Sdp:n kansanedustaja Antti Lindtmanin ja hänen vaimonsa Kaija Stormbomin haave on toteutumassa pitkän odotuksen jälkeen tulevana syksynä, kun parille syntyy vauva.
Kansanedustaja Antti Lindtmanista (sd.) on tulossa ensi syksynä isä. Lindtman kertoo Ilta-Sanomille, että hänen vaimonsa Kaija Stormbom on raskaana ja meneillään on jo raskauden viides kuukausi.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Anna.

IS:lle Lindtman kertoo leijuvansa onnesta.

– Olemme kovin onnellisia nyt. Sanotaanko nyt niin, että jos ensimmäistä lastaan odottava isä leijuu pilvissä, niin minä taidan leijua jo niiden yläpuolella.

Lindtman on ehtinyt totutella ajatukseen isäksi tulemisesta toden teolla oikeastaan vasta maaliskuun lopusta saakka, kun asia konkretisoitui ultraäänitutkimuksessa. Silloin hän kuuli vauvan sydämen sykkeen ensimmäistä kertaa.

– Silloin se jysähti tajuntaan, hän kertoo Anna-lehdelle.

54-vuotias Stormbom työskentelee viestinnän suunnittelijana Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitossa. Lindtmanin mukaan pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuotta. Lindtman ja Stormbom on nähty yhdessä muun muassa Linnan juhlissa.

Raskautta he ovat yrittäneet 10 vuoden ajan. Kun yhteistä lasta ei alkanut kuulua, he hakeutuivat tutkimuksiin ja hedelmöityshoitoihin. Meneillään oleva raskaus on parin toinen. Ensimmäinen päättyi keskenmenoon viime vuonna.

– Tällainen tummempi pilvi tässä matkanvarrella on ollut, Lindtman toteaa IS:lle.

Loppuvuosi oli Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtajalle raskasta aikaa. Pian menetyksen jälkeen Lindtman joutui keskelle kohua, kun paljastui, että hän oli toimittanut puhemiehelle etukäteen toivomuslistoja demarikansanedustajista, jotka voisivat käyttää puheenvuoron kyselytunnilla.

IS:lle Lindtman toteaa, että nyt on aika iloita tulevasta vauvasta. Lindtmanin mukaan he eivät tiedä eivätkä haluakaan tietää vauvan sukupuolta etukäteen.

Torstaina tekemässään tunteellisessa Facebook-päivityksessä Lindtman kuvailee, että he ovat unelmoineet yhteisestä lapsesta salaa ja että tuleva vauva on heille ihme.Jos päivitys ei näy oikein, voit katsoa sen tästä.

– Se haave on ollut mielessä joka päivä, viimeisenä illalla ja aamulla ensimmäisenä, yli kymmenen vuoden ajan. Toivon liekki ehti kynttilässä jo välillä lepattaakin. Nyt hartain toiveemme on käymässä toteen. Kaijan sisällä kasvaa pieni ihme.

– Sanat eivät riitä kuvamaan, kuinka kiitollisia ja onnellisia olemme, Lindtman kirjoittaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt