Kaksikko harrasti seksiä Ryanairin Ibizan-lennolla – blondi paljastui kolmen lapsen äidiksi: Puolustautui Facebookissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaksikko harrasti seksiä Ryanairin Ibizan-lennolla – blondi paljastui kolmen lapsen äidiksi: Puolustautui Facebookissa

Uskomaton lentosaaga sai alkunsa, kun mies petti puolisoaan Ryanairin lennolla tuntemattoman blondin kanssa.

14.6.2017 18:20

31-vuotias Shaun ja 39-vuotias Tracey olivat tavanneet aiemmin samana päivänä ja ilmeisesti mieltyivät toisiinsa nopeasti, sillä he yltyivät harrastamaan seksiä Ryanairin Ibizan-lennolla.

Nainen liikkui miehen päällä lentokoneen istuimella avoimesti. Vieressä istuneet matkustajat häiriintyivät seksuaalisesta tilanteesta äärimmäisen paljon, ja ottivat kaksikosta kuvia kännyköillään. Lennon jälkeen kuvat lähtivät leviämään ympäri maailmaa.

Blonde mum filmed straddling man on Ibiza-bound Ryanair flight says it was just a 'fully-clothed lapdance'https://t.co/LCwqyd1A7Y pic.twitter.com/9b8Y4vVBia— Daily Mirror (@DailyMirror) 14. kesäkuuta 2017

Brittilehtien mukaan vaaleahiuksinen Tracey, joka oli vielä tunteja aiemmin lehtien otsikoissa vain ”tuntematon blondi”, on paljastunut kolmen lapsen perheenäidiksi, joka oli naisten polttarimatkalla. 39-vuotias Tracey oli The Sunin tietojen mukaan itsekin menossa piakkoin naimisiin.

Yritti puolustaa itseään somessa

Lehti selventää, että Tracey yritti puolustaa itseään Facebookissa ennen kuin kohu lähti pahenemaan. Tracey väitti Facebook-päivityksessään, että ei tosiaankaan harrastanut koneessa oikeasti seksiä, vaikka kuvat näyttävätkin pahalta.

– Olen täysin tyrmistynyt. Tämä alkoi hiukan humalaisena hullutteluna, ja se on nyt levinnyt kaikkialle maailmassa. Olen kauhuissani, mutta mitään ei oikeasti tapahtunut.

– En ole lopettanut itkemistä tapahtuneen jälkeen. Minua nolottaa niin paljon! Kuului naisen päivitys.

Myöhemmin Tracey poisti Facebook-tilinsä tapahtumien seurauksena kokonaan.

Myös naisen alla koneessa istunut, kokkina työskentelevä Shaun on joutunut valtavan paineen alle lentokonetöppäyksen jälkeen. The Sunin mukaan miehellä odottaa kotona 25-vuotias kihlattu, joka on raskaana. Lähipiiristä supistiin lehdelle, että Shaun on täysin kadonnut maan pinnalta kohun lähdettyä liikkeelle. Edes hänen lähimmät ystävänsä ja perheenjäsenensä eivät ole saaneet miestä kiinni.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?