Pariskunta yritti ottaa ”täydellistä” lomakuvaa – turisti yllätti kesken erikoisen session: naisen asennosta valtava suosio somessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Pariskunta yritti ottaa ”täydellistä” lomakuvaa – turisti yllätti kesken erikoisen session: naisen asennosta valtava suosio somessa

Lorena auttoi poikaystäväänsä Isaacia ottamaan täydellisen valokuvan. Vieressä olleen turistin nappaama tilannekuva nousi todelliseksi somehitiksi.

14.6.2017 11:01

San Franciscossa asuva antropologian opiskelija Lorena Mora on seurustellut poikaystävänsä Isaac Garcian kanssa neljän vuoden ajan.

Pariskunta on kova reissaamaan ja erityisesti Isaac rakastaa valokuvaamista.

Kesäkuun alussa pari oli yhdessä lomalla Kanadassa. Heidän valokuvaussessionsa siellä nousi sosiaalisessa mediassa todelliseksi hitiksi, ja siitä on myös uutisoinut muun muassa Buzzfeed-sivusto.

Isaac halusi ottaa täydellisen kuvan heidän ollessa sillalla Vancouverissa. Kuvasta tulikin todella upea. Otoksessa näkyvät Isaacin jalat, jotka roikkuvat sillalta vesipadon yläpuolella.

Kuvan ottaminen ei kuitenkaan ollut niin yksinkertaista ja helppoa kuin voisi olettaa.

– Isaac ottaa todella mahtavia kuvia, mutta tietysti hän myös tekee mitä typerämpiä stuntteja saadakseen täydellisiä otoksia, Lorena kertoo Buzzfeedille.

When babe has to do it for the shot. Always support ya mans. 😂 pic.twitter.com/dsCKsKp8r7— Lo (@loserlorena) 1. kesäkuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lorena on auttanut Isaacia ennenkin kuvien ottamisen kanssa, mutta yleensä hän on toiminut mallina tai etsinyt hänen kanssaan kuvauspaikkoja. Tällä kertaa hän Lorena pääsi kirjaimellisesti auttamaan ja tukemaan poikaystäväänsä kuvan ottamisessa.

Lorena kertoo, että hän huomasi kuvassa näkyvän vain vähän ympäristöä, kun Isaac istui sillan kaiteella jalat veden yllä roikkuen. Hän päättikin avustaa rakastaan työntämällä häntä vähän pidemmälle.

– Autoin häntä, kun näin, että voin tehdä sen.

Lorena jakoi molemmat kuvat, sekä tilannekuvan että lopullisen otoksen, Twitter-tilillään suloisella saatetekstillä.

– Kun kullan täytyy tehdä se kuvaa varten. Tukekaa aina miehiänne, Lorena kirjoitti kuvien yhteydessä.

🌎 pic.twitter.com/F1kfxzxs79— Lo (@loserlorena) 11. helmikuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvista on noussut mieletön hitti sosiaalisessa mediassa. Twiitti on kerännyt huimat 185 000 tykkäystä ja sitä on jaettu eteenpäin yli 46 000 kertaa. Se on kerännyt myös todella suuren määrän ylistäviä kommentteja Twitterin käyttäjiltä.

– Todellista rakkautta. Ikonista.

– Tyttö tukee hänen intohimoaan, tämä on mahtavaa.

– Yhteistyöllä unelmat toteutuvat.

– Tämä on suloisinta, mitä olen aikoihin nähnyt.

Lorena on jakanut pariskunnan reissulta myös muita hellyttäviä otoksia.

such great heights with you 🌲🌿🌦❤️ #BritishColumbia pic.twitter.com/slRSg1QvFd— Lo (@loserlorena) 2. kesäkuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?