Ero 6 vuoden jälkeen! Martina Aitolehti avautui yllättäen välirikon syistä – paljon riitoja? - Viihde - Ilta-Sanomat

Ero 6 vuoden jälkeen! Martina Aitolehti avautui yllättäen välirikon syistä – paljon riitoja?

Martina Aitolehti vahvisti eron omalta osaltaan avautumalla aiheesta sosiaalisessa mediassa.

13.6.2017 18:36

Tv-persoona ja Miss Helsinki -kisan järjestäjä Martina Aitolehti ja hänen avomiehensä Stefan Therman ovat viime aikoina joutuneet erohuhujen kohteeksi. Huhut saivat uutta tuulta purjeisiinsa, kun monet huomasivat, että Therman oli vaihtanut Facebook-parisuhdestatuksensa sinkuksi.

Therman vahvisti huhut tiistaina todeksi IS:lle lähetetyn viestin välityksellä.

– Voin vahvistaa teille, että olemme eronneet Martinan kanssa, Stefan Therman viestitti ja toivotti kohteliaasti hyvää kesän jatkoa.

Aitolehti kommentoi aihetta IS:lle puhelimitse erilaiseen sävyyn.

– Teidän pitää kysyä asiaa häneltä (Stefanilta), Martina sanoi.

– Minusta hän on ollut tässä sinkku (Facebookissa) jo aikaa pitkään jo. Minulle eivät nämä Facebook-statukset mitään merkitse. Kysy häneltä, minä en jaksa näitä juttuja nyt yhtään, Martina sanoi IS:lle.

Martina avoimena somessa

Nyt Aitolehti kirjoittaa aiheesta sosiaalisessa mediassa toisenlaiseen sävyyn, paljon avoimemmin.

– Joskus elämässä pitää vaan hypätä kohti tuntematonta ja kuunnella mitä se sydän sanoo. Vuodet kuuluu vauhdilla, miettimättä onko sitä oikeasti onnellinen?

– Elämä on liian lyhyt voimaan huonosti riidellen. Rohkeutta ja voimaa näihin päiviin, kuuluu Aitolehden päivitys kokonaisuudessaan.

Aitolehti ja Therman seurustelivat kuusi vuotta. Stefan Therman ei ole juuri koskaan esiintynyt julkisuudessa suhteen aikana.

Parilla on yhdessä 4-vuotias tytär Isabella, jonka lisäksi Martinalla on myös 7-vuotias Victoria-tytär entisestä liitostaan Esko Eerikäisen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?