Viihde

Muistatko Idols-tähti Stina Girsin? Katosi julkisuudesta ja vaihtoi täysin alaa – tältä laulajakaunotar näyttää nykyään

Julkaistu:

Stina Girs menestyi Idols-laulukilpailun viidennellä tuotantokaudella. Nykyään hän toimii yrittäjänä äitinsä jalanjäljissä.
Stina Girs tuli tunnetuksi Idols-laulukilpailusta ohjelman viidenneltä tuotantokaudelta.

Laulajattaren ensimmäinen albumi Sydän edellä julkaistiin vuonna 2011. Toistaiseksi viimeisin kakkosalbumi Labyrintti julkaistiin vuonna 2015.

Vuoden 2015 jälkeen Girsiä ei olla nähty julkisuudessa. Hän myöntääkin vaihtaneensa täysin alaa.

– Nykyään olen yrittäjä. Minulla on kukkakauppa tässä Hyvinkään keskustassa, Girs kertoo IS:lle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hyvin kiireistä pitää! Oman yrityksen lisäksi musahommia päälle, niin ei ole vapaa-ajan ongelmia, hän naurahtaa.

Laulajatar näyttää hylänneen tummanpuhuvan hiustyylinsä, ja edustaa nykyään punatukkaisena.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kukkakauppa Peikonkämmen sijaitsi aiemmin Järvenpäässä, ja siinä toimi kauppiaana Stinan äiti. Noin vuosi sitten 30-vuotias yrittäjä hyppäsi äitinsä saappaisiin, ja kauppa siirtyi Hyvinkäälle.

– Aiemmin kauppa oli äidin omistuksessa, ja toimin itse kaupalla vain floristina. Kun äiti siirtyi sivuun, jatkoin hänen jalanjäljissään.

– Kouluttauduin ensin puutarhuriksi, ja siitä vielä floristiksi, hän kertoo koulutustaustastaan.Idols-matkaansa Girs muistelee lämmöllä.

– Olihan se upea ja ainutlaatuinen kokemus, vaikka aika nopeasti piti omaksua uusia asioita. Silloin oli vähän pää pyörällä koko ajan.

Stina sijoittui kilpailussa viidenneksi. Häviössä oli hänen mukaansa hyvät ja huonot puolensa.

– Silloin harmitti, että voitto meni sivu suun. Näin jälkeenpäin ajateltuna olen kuitenkin onnellinen, että ei ainakaan voittanut. Sai paljon vapaammat kädet tehdä omanlaista musiikkia, hän kertoo.


Vaikka yrittäjäelämä pitää kiireisenä, Idols-tähti on tekemässä paluuta musiikin pariin. Stina Girsin uutuussinkku Kyl sä tiiät julkaistaan ensi viikon keskiviikkona.

– Aikaisempi musiikkini on toki ollut minulle sopivaa mutta energisyys ja pilke silmäkulmasta on puuttunut, Stina tuumii.

– Uusi sinkku kertoo siis siitä ihanasta pienestä hetkestä ja heittäytymisestä, mikä välillä pitää vain ottaa irti arjesta, kun siihen on mahdollisuus.

Kaunotar meni naimisiin vuonna 2014, ja vaihtoi tuolloin viralliseksi sukunimekseen Girs-Järvinen.

Hän muisteli hääpäivänsä Instagramissa viime syksynä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt