Martina Aitolehti ja Stefan Therman: Ero! Molemmilta hämmentävät kommentit

Stefan Therman kertoo IS:lle eronneensa Martina Aitolehdestä. Martina puolestaan kehotti kysymään suhteen tilasta Stefanilta.

13.6.2017 11:10

Tv-persoona ja Miss Helsinki -kisan järjestäjä Martina Aitolehti ja hänen avomiehensä Stefan Therman ovat viime aikoina joutuneet erohuhujen kohteeksi. Uutiset erosta saivat alkunsa, kun ensin Seiska ja sen jälkeen Iltalehti uutisoivat Thermanin kirjoittaneen yksityisellä Facebook-tilillään, että pariskunta aikoo erota.

Tuolloin Martina tyrmäsi erohuhut kiivaasti blogikirjoituksessaan. Pariskunta oli myös hiljattain yhdessä Marbellan-lomalla, jolloin he juhlistivat Stefanin 30-vuotissyntymäpäivää. Nyt Stefan on kuitenkin vaihtanut Facebook-tilinsä suhdetilaksi sinkun. Vaikka Thermanin Facebook-tili on yksityinen, parisuhdemuoto on julkinen ja näin ollen kaikkien nähtävillä.

Martina Aitolehti on viime aikoina ollut lyhytsanainen parisuhteestaan.

Ilta-Sanomat tavoitti Martinan, joka kehotti kysymään suhteen tilaa Thermanilta.

– Teidän pitää kysyä asiaa häneltä (Stefanilta), Martina vastasi.

Jos Stefan sanoo teidän eronneen, oletteko te silloin eronneet?

– Teidän pitää kysyä sitä häneltä. Minusta hän on ollut tässä sinkku (Facebookissa) jo aikaa pitkään jo. Minulle eivät nämä Facebook-statukset mitään merkitse. Kysy häneltä, minä en jaksa näitä juttuja nyt yhtään, Martina totesi.

Ilta-Sanomat tavoitti myös Thermanin, joka oli hyvin lyhytsanainen ja toivoikin, että saa jatkaa elämäänsä tästä eteenpäin ilman julkisuutta.

– Voin vahvistaa teille, että olemme eronneet Martinan kanssa, Stefan Therman viestitti ja toivotti kohteliaasti hyvää kesän jatkoa.

Vielä viime viikolla yhdessä

Vielä viikko sitten tiistaina Martina vakuutti IS:lle kaiken olevan hyvin. IS tapasi Aitolehden Gladiaattorit-ohjelman kuvauksissa tiistaina.

– Hän (Stefan) oli täällä tyttöjen kanssa katsomassa, kun kisasin, Martina sanoi ja jatkoi:

– Minulla on kaikki nyt hyvin, Martina sanoo.

IS tapasi Martinan (kuvassa ylhäällä) viime viikolla Gladiaattorit-kuvauksissa, jolloin hän vielä vakuutti kaiken olevan hyvin.

Tyrmäsi kaiken julkisessa blogissaan

Kun erohuhut muutamia viikkoja sitten alkoivat, Martina tyrmäsi puheet julkisessa blogikirjoituksessaan. Teksti on julkaistu 22. toukokuuta.

– Minä ja Stefan ei olla erottu, ja minulla ja lapsilla on kaikki hyvin, Martina kirjoitti.

– Se mitä Stefanin toilailuihin tulee, en kommentoi. Jokaisen oma asia ja toisekseen hän on yksityishenkilö ja asiat ei kuulu kenellekään. Myöskään minun perheasiat tai parisuhde ei ole kenenkään muun asioita, Aitolehti kirjoitti.

Martina Aitolehti ja Stefan Therman seurustelivat kuusi vuotta. Stefan Therman ei ole juuri koskaan esiintynyt julkisuudessa suhteen aikana.

Parilla on yhdessä 4-vuotias tytär Isabella, jonka lisäksi Martinalla on myös 7-vuotias Victoria-tytär entisestä liitostaan Esko Eerikäisen kanssa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?