Näyttelijäkaunotar Salma Hayek paljastaa: Näin Donald Trump yritti aikoinaan iskeä hänet

Julkaistu:

Salma Hayek kertoi tv-ohjelmassa, kuin Donald Trump yritti aikanaan vikitellä häntä.
Meksikolaisnäyttelijätär Salma Hayek, 50, on upea ilmestys, eikä ihme, että useat miehet ovat yrittäneet iskeä häntä vuosien varrella.

The Daily Show With Trevor Noah -ohjelmassa Hayek kertoi kaiken siitä, kun nykyinen Yhdysvaltain presidentti Donald Trump yritti aikoinaan iskeä hänet.

Hayek oli ollut silloisen poikaystävänsä kanssa jossain tapahtumassa, johon myös Trump oli osallistunut. Trump oli tullut laittamaan takkinsa kylmissään olleen Hayekin olkapäille ja tervehtimään pariskuntaa.


– Hän vaikutti mukavalta, Hayek muistelee ajatelleensa.

Koko seurue oli jatkanut keskustelua aikansa, ja erityisesti Trump oli jutellut Hayekin poikaystävän kanssa.

Jossain vaiheessa iltaa Trump oli pyytänyt heidän molemmat illalliselle kanssaan ja pariskunta olikin mennyt syömään nykyisen presidentin kanssa. Jälleen miehet keskustelivat lähinnä keskenään.


Illallisen aikana mies oli pyytänyt Hayekia ja hänen poikaystäväänsä mukaansa Atlantic Cityyn ja kaikki kolme olivat vaihtaneet puhelinnumeroita keskenään.

– Sen jälkeen, kun hän vaihtoi numeroita minun ja exäni kanssa, niin hän ei enää koskaan puhunut poikaystävälleni, näyttelijätär kertoo.


Myöhemmin hän oli kuitenkin soittanut Hayekille ja pyytänyt naista ulos kanssaan.

– Kysyin, että mitenkäs minun poikaystäväni? Pyydätkö todella minua ulos? Tiedät, että minulle on poikaystävä, Hayek oli vastannut Trumpille.

Trump oli kuitenkin sinnikkäästi jatkanut yrittämistä puhelimessa, toteamalla, että mies ei ollut tarpeeksi hyvä ja isokenkäinen Hayekille, ja että hän olisi itse parempi vaihtoehto.

Näyttelijätär jätti kuitenkin treffit Trumpin kanssa väliin.


Nykyisin Hayek on naimisissa ranskalaisen liikemiehen François-Henri Pinaultin kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 2009. Heillä on yhdessä syksyllä 10 vuotta täyttävä tytär Valentina Paloma Pinault.