Suosikkisarja Salatut elämät sai huiman jatkosopimuksen – Pihlajakadun seikkailuja seurataan ainakin vuoteen 2023 asti - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkisarja Salatut elämät sai huiman jatkosopimuksen – Pihlajakadun seikkailuja seurataan ainakin vuoteen 2023 asti

MTV ja Fremantle ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan suosikkisarja Salatut elämät jatkuu kevääseen 2023 asti.

Salatut elämät on pyörinyt tv:ssä jo 18 vuoden ajan.­

12.6.2017 10:02

Suomen suositun ja pitkäkestoisin draamasarja Salatut elämät on kiinnostanut ja puhuttanut tv-yleisöä jo kahdeksantoista vuoden ajan.

Suosikkisarjasta pääsee nauttimaan myös jatkossa, sillä kesäkuussa MTV:n ja Fremantlen välillä solmitun yhteistyösopimuksen myötä Salkkarit jatkuu kevääseen 2023 asti.

– MTV panostaa kotimaisuuteen merkittävästi ja haluaa palvella ja kiittää yleisöä pitkäkestoisen ja rakastetun sarjan jatkosopimuksella, MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo kertoo MTV:n tiedotteessa.

Salkkarit on onnistunut säilyttämään laajan katsojakuntansa koko ohjelman historian ajan. Sarja on erityisesti nuorten suosiossa.

– Salatut elämät on lähes luonnonvoima, erityisesti sosiaalisen median alustoilla. Haluamme olla tulevaisuudessakin Suomen kaupallisen television tärkein brändi, Fremantlen Suomen toimitusjohtaja Joonas Hytönen kommentoi.

– Sarja on kestänyt ajan hammasta poikkeuksellisesti. Millenium-kriisi, tv-toiminnan digitalisointi, internet ja uusien jakelualustojen nousu eivät ole muuttaneet tekijöiden ja yleisön rakkaudellista suhdetta. Salatut elämät tulee uusien tuotantokausiensa myötä avaamaan tuhat uutta näkymää Pihlajakadun arvaamattomaan elämänmenoon, sarjan vastaava tuottaja Marko Äijö puolestaan lupaa.

MTV:n vastaava tuottaja Sarita Koskelin on ollut perustamassa sarjan konseptia ja tuonut tematiikkaan suomalaiset perhesalaisuudet.

– Sarjan sisällön ytimessä on suomalainen identiteetti, sen moninaiset variaatiot, kasvot ja vuorovaikutus, Koskelin sanoo.

Salatut elämät on Suomen ensimmäinen päivittäisdraama. Finnpanelin mukaan lähes puolet Suomen kansasta, 2,5 miljoonaa suomalaista, seuraa sarjaa tv:stä kuukausittain.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?