Wonder Woman -kaunottaren hurja muutos missistä amatsoniprinsessaksi – treenasi kuusi tuntia joka päivä puolen vuoden ajan - Viihde - Ilta-Sanomat

Wonder Woman -kaunottaren hurja muutos missistä amatsoniprinsessaksi – treenasi kuusi tuntia joka päivä puolen vuoden ajan

Israelilaiskaunotar Gal Gadot treenasi puoli vuotta täyttääkseen amatsoniprinsessa Dianan saappaat Wonder Woman -elokuvassa.

Gal Gadot treenasi ahkerasti Wonder Woman -elokuvaa varten. Vasemmalla näyttelijätär vuonna 2009.­

12.6.2017 6:55

Israelilaiskaunotar Gal Gadot, 32, näyttelee amatsoniprinsessa Dianaa uudessa Wonder Woman -elokuvassa.

Elokuvaa varten uskomattomaan kuntoon itsensä treenannut Gadot ei tehnyt kaikkea työtä yksin. Apunaan vuoden 2004 Miss Israelilla oli julkkisvalmentaja Mark Twight.

– Hänen (Gal) ranteensa vain jatkui koko käsivarren mitalta. Paksuin kohta käsivarressa oli hänen kyynärpäänsä, Twight kertoi Vanity Fair-lehdelle.

Gadot oli vielä vuonna 2009 todella hoikassa kunnossa.­

Miss Israel Gal Gadot ja Miss USA Shandi Finnessey poseeraavat Vuonna 2004 Miss Universumi -kilpailussa Ecuadorissa.­

Twight teki suuria muutoksia Gadotin ruokavalioon ja loi tälle intensiivisen treeniohjelman. Tarkoituksena oli valmistella näyttelijätär Wonder Woman -elokuvan pääroolia varten.

– Aloitettuani treenaamaan painoni on noussut miltei kahdeksan kiloa, ja se on pelkkää lihasta, Gadot kertoi Glamour-lehdelle.

Wonder Woman -elokuvassa nähdään huomattavasti lihaksikkaampi Gadot.­

Gadot treenasi elokuvaa varten kuusi tuntia päivässä puolen vuoden ajan.

– Teimme paljon työtä salilla, mutta harjoittelimme myös taistelukoreografioiden, ratsastuksen sekä miekkailun parissa, Gadot kertoi ABC7-julkaisulle.

– Se oli hyvin intensiivistä, mutta kannatti.

Näyttelijätär keräsi miltei kahdeksan kiloa lihasta elokuvaa varten.­

Näyttelijätär kertoi Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Rita Tainolalle aiemmin, kuinka ylpeä hän on roolistaan Wonder Woman -elokuvassa.

– Naisilla on aina ollut valtaa, ja se pitää myös näyttää. Olen onnellinen, että saan tehdä tämän sankarillisen naisroolin, varsinkin kun se nyt ensimmäistä kertaa tehdään valkokankaalle. Jo oli aikakin, hän jutteli tuolloin.

– Sankarit eivät saa olla aina vain miehiä viitoissaan. Nyt meillä on naissankari, joka osaa olla samanaikaisesti kova ja pehmeä. Wonder Woman on omalla tavallaan ikoninen feministi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?