Suomalainen tosi-tv-kaunotar julkaisi saunanraikkaan selfien – ei meinannut tunnistaa itseään peilistä: ”Kuinka moni tunnistaisi kadulla?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalainen tosi-tv-kaunotar julkaisi saunanraikkaan selfien – ei meinannut tunnistaa itseään peilistä: ”Kuinka moni tunnistaisi kadulla?”

Tosi-tv-tähti Tia Kiuru julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään meikittömän selfien itsestään.

Tia Kiuru julkaisi meikittömän selfien itsestään.­

11.6.2017 17:01

Saunanraikas Tia Kiuru pohtii kuvan yhteydessä, kuinka moni tunnistaisi naturellin tähden kadulla.

– Ei meikkiä, ei ripsiä, ei värjättyjä kulmia, ei filtteriä, ei kuvanmuokkausta – ei mitään. Saunanraikas. Kuinka moni tunnistaisi kadulla? Kiuru kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Jännittävää, että ripsien lähdettyä en itsekään meinannut tunnistaa itseäni peilistä. Olen kuitenkin huomannut tänä kesänä monen tutun naisen kokeilleen ripsettömyyttä ja jokaisesta mulle on tullut olo "onpa hän kaunis ilman!", Kiuru jatkaa.

Kiurun mukaan on ihmeellistä, miten naiset elävät nykyään niin vahvasti sellaista aikakautta, että tuntevat tarvitsevansa jotain näyttääkseen hyvältä.

– Olivatpa ne ripset, kulmat, hiusväri, pidennykset, silikonit, fillerit, meikki... Joskus on kuitenkin ihan hyvä muistuttaa toisiamme (ja noita miehiä jotka meitä tuijottavat) että sieltä kaiken rojun alta löytyy tällaisia suomi-neitoja, Kiuru jatkaa Instagram-tekstiään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tosi-tv-kaunotar on viime aikoina päivittänyt ahkerasti blogiaan. Viidakon tähtösistä, The Voice of Finlandista ja Big Brotherista tuttu Tia Kiuru tarttui tuoreimmassa postauksessaan rakkauteen ja sen aiheuttamiin sydänsuruihin.

Voit lukea Ilta-Sanomien jutun täältä.

– Olen, ymmärtääkseni, jo kuukauden ollut varma että keuhkoni räjähtävät tästä paineesta, joka niitä puristaa kun ajattelen sinua. Ja minä ajattelen sinua koko ajan, hän kirjoitti blogissaan toukokuun lopussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?