Vesa-Matti Loiri perui paljon odotetun keikkansa – ”Vesku ei valitettavasti pysty esiintymään”

Vesa-Matti Loiri ei pääse Suomi 100 -juhlaan Tallinnaan lainkaan.

Kuvassa laulaja joulukiertueellaan Myrskylän kirkossa viime marraskuussa.

9.6.2017 13:30

Tallinnassa järjestetään lauantaina Suomen 100-vuotisjuhliin liittyvä tapahtuma, jossa suomalaiset ja virolaiset muusikot nousevat yhteistuumin lavalle. Järjestäjien harmiksi tapahtuman päätähti on joutunut perumaan keikkansa.

Alun perin tapahtumassa piti olla esiintymässä Suomen tunnetuin viihdetaitelija Vesa-Matti Loiri, mutta Ilta-Sanomien tietojen mukaan hän on sairastunut. Laulajan ja näyttelijän asioidenhoitaja Pete Eklund vahvistaa tiedon.

– Vesku ei valitettavasti pysty esiintymään tässä tapahtumassa flunssan vuoksi. Vesku vilustui hiljattain ja on sen jälkeen potenut flunssaa. Kaikki on muuten hyvin, mutta flunssa vei hänen äänensä, Eklund sanoo.

Kuvassa Vesa-Matti Loiri ja Timo Kiiskinen, jotka tekivät hiljattain yhdessä uuden levyn.

– Asiasta on ilmoitettu järjestävälle organisaatiolle ja annettu sen tiedotetta varten oma lausuntokin.

Suomi 100 -juhlavuoden päätapahtuma Virossa on suuri ulkoilmakonsertti. Konsertissa kuullaan uusia yhteisesiintymisiä sekä tulkintoja naapurimaan kappaleista. Yksi lavalle nousevista artisteista on virolainen punkmuusikko Villu Tamme. Lisäksi juhlassa laulaa Saara Aalto.

Klo 18 alkava konsertti on Suomen juhlavuoden päätapahtuma Virossa. Presidentti Sauli Niinistö pitää konsertin avauspuheen yhdessä Viron presidentin Kersti Kaljulaidin kanssa

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?