Poliisikoira sai potkut töistään – liian kiltti pentu: Internet sekosi - Viihde - Ilta-Sanomat

Poliisikoira sai potkut töistään – liian kiltti pentu: Internet sekosi

Suloinen pieni poliisikoira jouduttiin heittämään pois ammatistaan.

9.6.2017 11:47

Saksanpaimenkoira Gavelista piti tulla tehokas poliisikoira, mutta koulutuksessa selvisi, että pennun luonne ei ehkä ollutkaan tehtävään soveltuvin mahdollinen. Gavelin potkuista on kertonut sivuillaan muun muassa Telegraph-lehti.

Poliisista kerrottiin, että Gavel ei ollut soveltuva tehtävään, koska sen luonne on aivan liian sosiaalinen. Jatkuvasti häntää heiluttava Gavel tahtoi koko ajan tavata uusia ihmisiä ja leikkiä heidän kanssaan.

Gavel ehti käydä läpi kuukausia kestävän koulutuksen, mutta täysin poikkeuksellisesti kuukausien koulutus ei tuntunut lainkaan menevän Gavelin tajuntaan. Hännän heilutus ja innokas sosialisointi jatkui entiseen malliin.

Kaikeksi onneksi Gavelille löytyi kuitenkin uusi työtehtävä, vaikka se ei aivan vastaa hänen koulutustaustaansa.

Nykyään Gavel tekee töitä koiria rakastavalle Queenslandin kuvernöörille Paul de Jerseylle. Kuvernöörin tiedottaja kertoi koiran kohtalosta kiinnostuneelle medialle, että Gavel on nyt työssään arvostettu ja pidetty.

– Gavel istuu mukana tapaamisissa kuvernöörin kanssa, tiedottaja kertoo, ja lisää, että Gavel kykenee mainiosti tehtävän vaatimaan arvokkuuteen.

Kuvernöörin toimisto julkaisi nykyään sattuneesta syystä erittäin suositulla Instagram-tilillään kuvan Gavelista, joka ihmettelee omaa kuvaansa tietokoneen näytöllä.

– Mikä tämä juttu on, että BBC kutsuu minua drop outiksi? Kuuluu hauska kuvateksti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?