Pika-aituri Lotta Harala, 25, yllätti saunakuvalla – 90-asteiset löylyt Ville Haapasalon, huippukokin ja Tappara-tähden kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Pika-aituri Lotta Harala, 25, yllätti saunakuvalla – 90-asteiset löylyt Ville Haapasalon, huippukokin ja Tappara-tähden kanssa

Lotta Harala julkaisi saunakuvan suositulla Instagram-tilillään.

8.6.2017 20:20

25-vuotias pika-aituri Lotta Harala julkaisi Instagram-tilillään torstaina pirteän saunakuvan.

Kuvassa Harala poseeraa nimekkäässä seurassa. Hänen rinnallaan seisovat saunanraikkaat näyttelijä ja juontaja Ville Haapasalo, jääkiekkoilija Valtteri Kemiläinen ja palkittu keittiömestari Arto Rastas.

Harala kertoo kuvansa yhteydessä saunoneensa juuri miesseurassa keskellä Tampereen keskustoria. Kuvassa urheilija poseeraa yllään valkoiset ananasbikinit.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Täytyy sanoa, että puol tuntia 90-asteisessa saunassa pisti tämän plikan hien virtaamaan! Huh, Harala kertoo kuvatekstissä.

Harala on voittanut useita aitajuoksun SM-mitaleja ja edustanut Suomea lukuisissa arvokisoissa. Hän on urheilu-uransa ohella innokas sosiaalisen median käyttäjä.

Hiljattain Harala ihastutti Instagram-tilillään julkaisemillaan aistikkailla alusvaatekuvilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Erikoinen saunareissu pääsi myös muiden saunojien Instagram-tileille. Tappara-puolustaja Valtteri Kemiläinen julkaisi kuvan yhdessä Ville Haapasalon kanssa omalla tilillään.

Venäjällä jättimäisen uran luonut Haapasalo ei luopunut hänen tunnusmerkkinään pidetystä piposta edes saunareissulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lotta Harala on pärjännyt aitajuoksun lisäksi hyvin myös pikajuoksussa ja pituushypyssä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?