Sinkkuna viihtyvä Sofia Belórf villiintyi somessa: antavia otoksia maailmankuuluista kohteista – uhkeat kurvit pääosassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Sinkkuna viihtyvä Sofia Belórf villiintyi somessa: antavia otoksia maailmankuuluista kohteista – uhkeat kurvit pääosassa

Hiljattain eronnut fitnesstähti viihtyy tällä hetkellä maailmalla sinkkuelämästään nauttien.

8.6.2017 18:30

Tosi-tv-tähti Niko Nousaisesta hiljattain eronnut Sofia Belórf, 27, nauttii ensimmäisestä sinkkukesästään täysin rinnoin.

Fitnesskaunotar kertoi erostaan IS:lle huhtikuun lopussa. Eron jälkeen hän on matkustellut paljon ja viihtynyt esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Belórf on julkaissut matkaltaan lukuisia kuvia Instagram-tilillään reilun 65 000 seuraajansa iloksi. Kuvissaan Belórf poseeraa maailmankuuluilla hotelleilla syntien kaupunkina tunnetussa Las Vegasissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Belórf on viihtynyt muun muassa kuuluisalla The Strip -kadulla ja hulpeassa Bellagio-hotellissa.

Belórf nautiskeli hotellin uima-altaalla Nevadan autiomaassa sijaitsevan kaupungin lämmöstä. Fitnesstähti julkaisi uima-altaalta kuvan, jossa hän on pukeutunut hyvin niukkaan oranssiin uima-asuun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Belórf on matkansa aikana käynyt myös helteisessä Los Angelesissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Auringonpalvomisen lisäksi Belórf on viihtynyt kaupunkien yöelämässä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Belórf erosi helmikuussa viiden vuoden avioliitosta Niko Nousiaisen kanssa. Hän perusteli eroa sillä, että pari oli kasvanut erilleen ja halusi elämältä eri asioita. Pari alkoi seurustella vuonna 2009.

– Niko on minua hieman vanhempi ja suhteessamme suurin muutos oli minun kasvamiseni aikuiseksi. Olen nyt täysin eri ihminen kuin silloin, kun aloimme seurustella, Sofia kertoi IS:lle huhtikuussa.

Belórf paljasti myös, että sinkkuelämä maistuu hänelle tällä hetkellä erittäin hyvin. Pitkän suhteen päättyminen on kuitenkin täysin uusi ja vieras tilanne.

– Välillä aamulla, kun herään, ensimmäinen ajatukseni on: Apua, olen sinkku. Tämä on jännittävä tilanne kaikin puolin.

– Olen nauttinut sinkkuudesta suuresti. On hassua, kun yhtäkkiä ei tarvitsekaan miettiä ketään muuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?