Anna Perho Me Naisissa: Näin suhde radiosuosikki Sami Tenkaseen alkoi – ”En olisi voinut kuvitellakaan”

Radion jättänyt juontaja Anna Perho kertoo Me Naisille kuinka rakastui puolisoonsa Sami Tenkaseen.

8.6.2017 9:18

Juontajasuosikki Anna Perho juonsi Radio Aallon Dynastiaa yli viiden vuoden ajan, mutta jätti radiopestinsä huhtikuun lopussa. Nyt Perho keskittyy yritys- ja uravalmennukseen sekä kirjoittamiseen.

Perho kertoo elämästään torstaina ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä. Hän on naimisissa radiovaikuttaja Sami Tenkasen kanssa. Tenkanen tuli tutuksi 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa juontaessaan NRJ-radiokanavan aamulähetystä. Nykyään Tenkanen toimii Bauer Median toimitusjohtajana.

Perho ja Tenkanen avioituivat vuonna 2006. Perheeseen kuuluu kaksi poikaa, joista nuorempi menee tulevana syksynä lukioon ja vanhempi pääsi juuri ylioppilaaksi. Pariskunta tutustui toisiinsa jo kouluaikana. Molemmat ovat kotoisin Ypäjältä.

– Olin abi ja hän yläasteella, ja mielestäni hän oli tietenkin todella lapsellinen tyyppi, Perho kertoo Me Naisissa.

– Meillä on siis neljä vuotta ikäeroa, enkä olisi voinut kuvitellakaan, että tuosta pikkuveljeni kaverista tulisi joskus aviomieheni.

Aviopari ehti tuntea toisensa Me Naisten mukaan pitkään ennen suhteen syttymistä.

– Aika kauan siinä haaskautui ennen kuin huomasimme, että tässä voisi olla jotain muutakin kuin läpänheittoa.

Perho kertoi huhtikuussa IS:n haastattelussa, että vaikka oli haikeaa jättää radiotyö, yhtä asiaa hän ei varmasti tulisi kaipaamaan.

– Sitä hetkeä, kun kello soi varttia vaille viisi! En enää rupea heräämään viideltä, mutta ehkä kuudelta. Olen parhaimmillani ennen puolta päivää. Mutta se herääminen on joka jumalan aamu yhtä hirveää!

Iso päätös syntyi kuitenkin lopulta ajankäytöllisistä syistä.

– Tajusin, että jos haluan edistää ja kehittää näitä valmennusjuttuja, niin tunnit vuorokaudessa eivät riitä. Ajankäytössä se valitseminen on vaikea juttu.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?