Heikki Paasonen nähdään syksyllä tv:ssä hyvin erinäköisenä kuin aiemmin – reissu mallityttöystävän kanssa muutti ulkonäköä

Suosikkijuontaja Heikki Paasonen juontaa Gladiaattorit parrakkaana.

Heikki Paasonen on nauttinut suuresti pestistään Gladiaattorit-ohjelman juontajana, sillä kilpailijoiden heittäytymistä on jännittävää seurata sivusta.

7.6.2017 22:33

Suomen suosituimpiin tv-juontajiin kuuluva Heikki Paasonen kertoo nauttineensa todella paljon uusimmasta työpestistään Gladiaattorit-ohjelman juontajana.

Tampereen TähtiAreenalla kuvattavassa ohjelmassa on ollut melkoinen työtahti, sillä jaksoja kuvataan kaksi päivässä ja yhden jakson kuvaamiseen aikaa kuluu viitisen tuntia.

– Kilpailijat antavat kaikkensa tässä niin sataprosenttisesti, että silloin on hankalaa olla väsynyt, hyväntuulinen Paasonen sanoo.

Syksyllä alkavassa Gladiaattorit-ohjelmassa nähdään ulkonäöltään täysin erilainen Heikki Paasonen, sillä suosikkijuontaja on reilun kuukauden aikana kasvattanut parran.

– Olin vain reissussa ja en ajanut partaani, Paasonen toteaa ja naurahtaa, ettei muuttunut ulkonäkö välttämättä ole mikään pysyvä ”lookki.”

Heikki Paasonen kasvatti miehekkään parran lomamatkan aikana.

Ennen kuvausten alkua Paasonen ja hänen mallityttöystävänsä Anniina Puonti nauttivat Havaijin-lomasta.

– Miehillä on helppoa, kun ei tarvitse valita, mitä tekee (ulkonäölleen). Voi vaan olla tekemättä mitään ja antaa parran kasvaa.

– Tulin reissusta kotiin tämän näköisenä ja minulle sanottiin: ”Hei tuo on hyvä, pidä tuo.”

Paasonen suunnittelee ettei aja partaansa ainakaan kesän aikana, koska Havaijin-reissulla saadun auringon vuoksi puolet kasvoista saattavat olla vaaleammat.

– Tai sitten kesän aikana pitää mennä solariumiin, jotta saa kasvot tasaisen värisiksi, Paasonen vitsailee.

Tällaisena Heikki Paasonen on totuttu näkemään aiemmin.

Taannoin Paasonen nähtiin tv:ssä ensimmäistä kertaa yhdessä Eivor-äitinsä kanssa, kun äiti ja poika työskentelivät yhdessä Heikki Paasonen Show’n keulahahmoina.

Koska kyseessä oli Eivor-äidin ensimmäinen tv-produktio, tulivat jotkut asiat oman pojan työssä tälle yllätyksenä.

– Hän yllättyi varmaan siitä, ettei kaikki ei ole fun and games koko ajan. Toki mutsilla oli sillä lailla kevyt taakka, kun ei hän joutunut koko ajan palavereissa istumaan, Paasonen sanoo ja jatkaa:

– Hän näki sen, että jokaiseen minuuttiin käytetään aika paljon suunnittelua ja perse penkissä kirjoitetaan juttuja. Voi tulla yllätyksenä, että joku näitä joskus suunnitteleekin.

Gladiaattoreissa Paasosen juonnot ovat aika lailla improvisoituja ja elävät tilanteen mukaan.

– Juontoni perustuvat siihen, mitä itse havainnoin. Olen vähän kuin urheiluhaastattelijana täällä. Seuraan peliä ja sen jälkeen kysyn kysymykset peliin liittyen.

– Toki tässä on tiettyjä juttuja, jotka on käsikirjoitettu ja joiden pitää ohjelmassa tapahtua, mutta minulla ei ole juontokortteja tai meillä ei ole prompteria, siispä kaikki tulee suodatettuna aivojeni läpi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?