Amin Asikainen luki WhatsApp-ryhmän viestejä – Nadia-rakas sai tuta seuraukset: ”Hänelle tuli kauheat paineet ex-kilpaurheilijana” - Viihde - Ilta-Sanomat

Amin Asikainen luki WhatsApp-ryhmän viestejä – Nadia-rakas sai tuta seuraukset: ”Hänelle tuli kauheat paineet ex-kilpaurheilijana”

Tosi-tv:stä tuttu Nadia Ammouri on tukenut avopuolisoaan Amin Asikaista suuresti Gladiaattorit-ohjelmaan valmistautumisessa sekä sarjan kuvauksissa.

Vaikka yhteinen aika on jäänyt vähälle, ovat Amin ja Nadia nauttineet vauva-arjesta täysillä.­

7.6.2017 7:58

Yhdeksänviikkoinen Anton Ali Asikainen vetää tyytyväisenä sikeitä äitinsä Nadia Ammourin sylissä. Pieni poika on autuaan tietämätön siitä, että aivan hänen uinuvien silmäluomiensa edessä hänen isänsä ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen kamppailee tosissaan Gladiaattorit-tv-ohjelman kuvauksissa.

Paratiisihotelli -ohjelmasta tuttu Nadia Ammouri kertoo, ettei ole osannut pelätä avopuolisonsa puolesta, vaikka jotkut Gladiaattorit-tempuista näyttävätkin äärimmäisen hurjilta.

– Amin on entinen kilpaurheilija. Hän kyllä tietää, mitä tekee. Ei täällä kukaan toivon mukaan halua toista tappaa, Nadia sanoo.

Kuusi vuotta sitten kilpauransa lopettanut Asikainen toteaa, että haastavinta Gladiaattoreiden teossa ovat olleet voimaa vaativat suoritukset.

– Voima ei tietenkään ole itselläni se paras, kun massaakaan ei ole niin paljon. Kovaksi nyrkkeilijäksi ei tule nostamalla paljon rautaa penkistä, vaan päinvastoin nyrkkeilyssä tarvitaan räjähtävyyttä ja nopeutta.

Aamupäivän kuvaukset kestivät noin viisi tuntia, joista Anton-poika nukkui tyytyväisesti suurimman osan. Suloinen pienokainen herätti ihastusta myös muiden gladiaattoreiden keskuudessa.­

Ennen kuvausten alkua Nadia saikin tuta Aminin kilpailuvietin. Nadia kertoo Aminin seuranneen muiden Gladiaattoreiden valmistautumista kilpailuun Gladiaattoreiden yhteisestä WhatsApp-ryhmästä, jossa nämä raportoivat omista treeneistään.

– Hänelle tuli kauheat paineet entisenä kilpaurheilijana, että pitää vetää vähän enemmän.

– Niinpä Amin pyysi minua ihan pienelle sunnuntailenkille. Amin aloitti ihan pienellä hölkällä ja kysyi: ”Jaksatko?” No enhän minä viitsinyt sanoa hänelle, etten jaksa, Nadia naurahtaa.

– Vedimme sitten jotain kuusi kilometriä juosten ja siihen päälle vielä voimatreeni. Hän sanoi, että hän ottaa vielä intervalleja, Nadia muistelee päätään pudistellen ja jatkaa:

– Se on toisaalta hyvä, että pääsee itsekin kiloista eroon, kun on tuollainen mies vierellä, joka psyykkaa.

–Pelkäsin etukäteen, olenko hyvä äiti vai en. Kun ottaa asian ja päivän kerrallaan, niin kaikella on tapansa järjestyä, Nadia Ammouri sanoo.­

Sen lisäksi, että Nadia ja Anton-vauva ovat kannustamassa Aminia Tampereella Gladiaattorit-kisassa, on perhe viettänyt muutoinkin tiiviisti aikaa yhdessä, vaikka Amin on jatkuvasti ollut töissä.

– Olen nauttinut vauva-ajasta. Olemme reissanneet aika pitkälti ympäri Suomea ja vauva on ollut mukanamme koko ajan. Hän on tottunut ääniin ja siihen, että tulee uusia ihmisiä vastaan. Hän onkin aika tarkkaavainen ja utelias muutenkin, Nadia sanoo.

– Vauvan myötä meistä on tullut Aminin kanssa entistä läheisempiä. Totta kai se vaatii enemmän, kun on muitakin lapsia, että aikaa toisillemme löytyy. Tarvitsee olla suunnitelmallinen monessa asiassa.

Tärkeintä Nadialle ja Aminille on ollut, että lapset Aminin aiemmista liitoista ovat ottaneet uuden sisaruksen vastaan hyvillä mielin. Aminin pojat hänen liitostaan Nilüfer Asikaisen kanssa asuvat parin luona osan aikaa.

– Tietenkin yhteinen aikamme Nadian kanssa on rajoittunut, kun minulla oli jo lapsia ja sitten on tämä pieni extrana. Yritämme levätä silloin, kun pystymme, Amin sanoo.

– Enää emme pysty lähtemään niin helposti esimerkiksi kylpylälomalle, jonne isompien lasten kanssa jo voisi mennä. Pikkuinen kuitenkin tarvitsee huomiota ja hänen kanssaan pitää olla koko ajan. Ihan joka paikkaan häntä ei pysty ottamaan mukaan.

– Olemme tehneet Nadian kanssa vaunulenkkejä yhdessä ja käymme äitini luona usein yhdessä, hän on aivan ihastunut vauvaan.

Amin Asikaisen Gladiaattori-hahmo on nimeltään Kivinyrkki.­

Uuden perheenjäsenen toinen nimi Ali arvatenkin viittaa Aminin suureen idoliin nyrkkeilijä Muhammad Aliin. Tahtooko nykyään valmentajanakin työskentelevä Amin kasvattaa kuopuksestaan kehien kauhun nyrkkeilypiireissä?

– Eihän sitä ikinä voi tietää, mistä hän kiinnostuu. Tärkeää on, että hän suuntautuu urheiluun ja saa sieltä kivan kaveripiirin. Urheilu on asia, joka pitää poissa pahuuksista.

Edit kello 12.47: Nadia tunnetaan Paratiisihotellista, ei Temptation Islandista.

  • Alla olevalla videolla esitellään uudet Gladiaattorit:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?