Heikki Kinnunen ja Kirsti Wallasvaara uudessa sokkotreffisarjassa: Ei ymmärrystä some-touhulle - Viihde - Ilta-Sanomat

Heikki Kinnunen ja Kirsti Wallasvaara uudessa sokkotreffisarjassa: Ei ymmärrystä some-touhulle

Aivan uudenlainen Rakkautta vain -sarja esittää seniorit sokkotreffeillä. Sarja perustuu improvisaatioon.

Heikki Kinnunen näyttelee Penttiä, joka ei ole tottunut käymään treffeillä.­

7.6.2017 7:15

Rakkautta vain, lauantaisin 10.6. alkaen TV1 klo 21.15

Rakkautta vain -sarja alkaa tilanteesta, jossa kymmenen seniori-ikäistä ihmistä on kokoontunut sokkotreffitapahtumaan komeaan kartanoon. Käsikirjoitettua on vain tämä asetelma, muu on täysin improvisoitua. Näyttelijät ovat luoneet itse omat hahmonsa, eivätkä muut tiedä niistä mitään ennen kohtaamista pikatreffeillä.

Mukaan saatiin houkutetua kymmenen vanhemman polven tähtinäyttelijää: Eeva Litmanen, Rea Mauranen, Sinikka Sokka, Leena Uotila ja Kirsti Wallavaara sekä Aake Kalliala, Heikki Kinnunen, Heikki Nousiainen, Esko Roine ja Esko Salminen. Nuorempaa polvea edustaa Eero Ritala, joka näyttelee pikatreffien isäntää.

Heikki Kinnunen ei ole itse ollut vastaavassa tilanteessa kuin hahmonsa: hän ei ole koskaan ollut sokkotreffeillä – eikä aio mennäkään. Mutta kuvausten aiheuttaman kokemuksen myötä hän voisi suositella sokkotreffailua muille.

– Mikäs siinä, se oli ihan kivaa! Uusien ihmisten tapaaminen on aina viehättävää, hän toteaa.

Nykyään treffailu on siirtynyt paljon nettiin ja sosiaaliseen mediaan, mikä ei innosta Heikkiä ollenkaan. Hän kannattaa ihmisten tapaamista kasvotusten.

– Suhtaudun kaikkeen tähän some-touhuun erittäin kriittisesti, hän hymähtää.

Kuvassa eturivissä vasemmalta: Rea Mauranen, Sinikka Sokka, Leena Uotila, Kirsti Wallasvaara ja Eeva Litmanen.Takana: Eero Ritala, Esko Salminen, Heikki Kinnunen, Aake Kalliala, Esko Roine ja HeikkiNousiainen.­

Kirsti Wallasvaara kertoo, että hänkin oppi nettideittailun saloista vasta sarjaa kuvatessa, eikä hän ole koskaan käynyt sokkotreffeillä.

– En ollut aiemmin kuullutkaan jostain Tinderistä. Minulle tuollainen on hirveän vierasta – mutta toisille se on aivan luontevaa.

Kirsti Wallasvaara loi hahmokseen iisalmelaisen kampaajan.­

Kirsti on iloinen, että vanhempien ihmisten elämä seurusteluineen on alkanut viime aikoina näkyä muun muassa elokuvissa.

Myös tämän sarjan tekeminen oli hänelle erityisen mieluisaa.

– Onhan se hurjaa, kun ihmiset alkaa taas seitsemänkymppisinä treffailemaan. Siinähän meinaa tulla jo kiire! hän naurahtaa.

Vuoden 1966 elokuvassa Käpy selän alla hurmannut Kirsti pohtii ikääntymistä.

– Kyllähän me muututaan, ihan hurjastikin erilaisten elämänkokemusten myötä, hän pohtii.

Lue koko haastattelu uudesta Tv-lehdestä! Lehti on myynnissä 7.-13.6. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?