Viihde

Ensimmäiset kuvat seksuaalirikosoikeudenkäynnistä julki – Bill Cosby tukeutui kävelykeppiin, kasvoilla hämmentävä ilme

Julkaistu:

oikeudenkäynti
Bill Cosbyn oikeudenkäynti alkoi perjantaina. Tähteä syytetään seksuaalirikoksesta, joka tapahtui hänen kodissaan 13 vuotta sitten.
Televisiotähti Bill Cosbya, 79, syytetään seksuaalirikoksesta, joka tapahtui hänen kodissaan 13 vuotta sitten. Cosbyn epäillään huumanneen ja raiskanneen naisen kartanossaan.

Cosby saapui Pennsylvaniassa pidettävään oikeudenkäyntiin maanantaina hauraana, mutta hymyilevänä. Hän tukeutui kävellessään kävelykeppiin.


Cosbyä avusti Keshia Knight Pulliam, joka näytteli tv-tähden tytärtä Cosby Show'ssa vuosina 1984–1992.

Jos Cosby todetaan syylliseksi, hän saattaa viettää koko loppuikänsä vankilassa, sillä minimituomio on kymmenen vuotta vankeutta.


Aikaisemmin jopa parikymmentä naista on sanonut, että Cosby on raiskannut heidät tai ahdistellut heitä seksuaalisesti. Valtaosa tapauksista on ehtinyt kuitenkin jo ehtinyt vanheta, eikä niistä voi enää nostaa syytteitä. Syytösten esittäjien joukossa on muun muassa entinen huippumalli Janice Dickinson.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Cosby on torjunut kaikki syytökset, eikä aio nousta todistajanaitioon. Cosby sanoi tuoreessa haastattelussa uskovansa, että syytteiden nostamiseen liittyy rasistisia piirteitä.

Bill Cosby on tehnyt pitkän uran televisiossa. Hänet tunnetaan erityisesti 1980- ja 1990-luvulla esitetystä Cosby Show'sta.