Selviytyjät saa uuden Suomi-kauden – mukana joukko tunnettuja tähtiä: Sara Chafak, Musta Barbaari, Helena Ahti-Hallberg... - Viihde - Ilta-Sanomat

Selviytyjät saa uuden Suomi-kauden – mukana joukko tunnettuja tähtiä: Sara Chafak, Musta Barbaari, Helena Ahti-Hallberg...

Kansainvälinen menestysformaatti Selviytyjät nähdään suomalaisversiona ensi vuoden keväällä Nelosella.

5.6.2017 9:00

Tunnetuimpiin kansainvälisiin ohjelmaformaatteihin kuuluva Selviytyjät rantautuu ensi keväänä Suomeen.

Survivor-nimellä Yhdysvalloissa vuonna 2000 alkanut sarja nähtiin suomalaisversiona viimeksi vuonna 2013 MTV3-kanavalla. Sarja perustuu ruotsalaiseen Robinson-formaattiin.

Nyt ohjelma nähdään keväällä 2018 Nelosella, ja mukana on 16 tunnettua kilpailijaa. Julkisuuden henkilöt yrittävät selviytyä Filippiineillä viidakossa raskaissa oloissa ja kilpailevat 30 000 euron voittopotista.

  • Katso jutun videolta kilpailijoiden perustelut sille, miksi he lähtivät ohjelmaan.

Nelonen tiedottaa 16 kisaajan suunnanneen ohjelman kuvauksiin jo viime lauantaina. Kuvaukset jatkuvat pitkälle heinäkuuhun, ja Selviytyjät Suomi nähdään televisiossa keväällä 2018.

He ovat mukana:

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, räppäri ja kehonrakentaja Musta Barbaari, fitness-malli Janni Hussi, toimittaja Katja Ståhl, näyttelijä Kai Vaine, mediapersoona Cristal Snow, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, pokeriässä Ilari Sahamies ja sulkapalloilija Ville Lång.

– En mä usko, että kukaan noista pystyy mua voittamaan, Kalle Palander uhoaa ohjelman tiedotteessa.

– Mä oon niin huono valehtelemaan, että siitä tulee kyllä ongelmia, Janni Hussi puolestaan pelkää.

Mukana ovat myös Loop-radiokanavalta tuttu somehahmo Jekku Berglund, Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, myynti- ja pukeutumisvalmentaja Juhana Helmenkalastaja, mentalisti Noora Karma, laulaja ja jooganopettaja Mariko Pajalahti, kauppias Sampo Kaulanen sekä malli Sara Chafak.

– Mä aion pelata, se on pelin henki, Sara Chafak vakuuttaa.

– Tässä täytyy käyttää psykologiaa ja manipulointia, mentalisti Noora Karma suunnittelee.

Jokainen kilpailija on Nelosen mukaan käynyt läpi tarkat lääkärintarkastukset ja testit ja on sekä fyysisesti että henkisesti valmis antamaan kaikkensa kilpailulle.

Selviytyjät Suomi -ohjelman juontajana nähdään Juuso Mäkilähde. Hän juontaa tulevana syksynä myös Idols-kisan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?