”Maailman seksikkäin isoäiti” ei ole syönyt sokeria 28 vuoteen – uskomattomat vaikutukset ulkonäköön - Viihde - Ilta-Sanomat

”Maailman seksikkäin isoäiti” ei ole syönyt sokeria 28 vuoteen – uskomattomat vaikutukset ulkonäköön

Carolyn Hartz luopui sokerista kokonaan 28 vuotta sitten. Hän uskoo nuorekkaan ulkonäkönsä olevan sen ansiota.

5.6.2017 8:50

Australialaista Carolyn Hartzia luullaan usein huomattavasti todellista ikäänsä nuoremmaksi. 70-vuotias isoäiti ja esittelee täydellisyyttä hipovaa bikinivartaloaan rantakuvissa, ja kertoo nuorekkaan ulkonäön olevan ruokavalion ansiota.

Hartz uskoo kauneutensa salaisuuden olevan se, että hän lopetti sokerin syömisen 28 vuotta sitten.

Perth grandmother Carolyn Hartz turns 70 next month but says she feels better than she did in her 20s and 30s. https://t.co/EvWFeKmKlY pic.twitter.com/EtNxORkJoz— PerthNow (@perthnow) 4. kesäkuuta 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Hartzia hehkutetaan sosiaalisessa mediassa maailman seksikkäimmäksi isoäidiksi, ja häntä luullaan usein puolta nuoremmaksi.

– Monet yli 50-vuotiaat naiset uskovat, ettei ole mahdollista pysyä hyvässä kunnossa ja normaalipainoisena yli 50 vuotiaana. Monet 40-vuotiaat naisetkin luulevat, että lasten saannin jälkeen he eivät ikinä pääsisi samoihin mittoihin, hyvinvointialan yrittäjänä toimiva Hartz ihmettelee Daily Mailin haastattelussa.

– Aineenvaihdunta hidastuu iän myötä, mutta se tarkoittaa, että ihmisen pitää tehdä terveellisempiä valintoja ruokavaliossaan.

Hartz uskoo ruokavaliolla olevan tärkein vaikutus siihen, miten keho ikääntyy.

– Mielestäni on tärkeää olla tietoinen siitä, millaista ruokaa syö ja kuinka paljon. Muutoin paino voi nousta. Sanon usein asiakkailleni, että nauttikaa jokaisesta suupalasta. Se auttaa syömään hitaammin ja silloin ei tule myöskään syötyä liikaa, Hartz ohjeistaa.

Perth grandmother Carolyn Hartz doesn’t spend hours in a gym or live on kale smoothies to get that enviable body. https://t.co/JxGEGbUghf pic.twitter.com/Sa14OLzs5m— The Advertiser (@theTiser) 19. toukokuuta 2017

Katso kuva myös tästä.

Korvasi sokerin ksylitolilla

Sokeria 70-vuotias kaunotar ei syö koskaan, vaan hän korvannut sokerin ksylitolilla. Hartz sanoo huomanneensa heti sokerista luopumisen jälkeen uskomattomia muutoksia jaksamisessaan ja ulkonäössään.

– Olen ollut syömättä sokeria nyt 28 vuotta. Se oli alussa vaikeaa, koska olin siitä riippuvainen. Uskon, että sokerittomuus on yksi suurimmista tekijöistä siihen, että olen pystynyt pitämään vartaloni näin hyvässä kunnossa.

Hartz suosii ruokavaliossaan proteiinipitoisia ruokia, etenkin aamiaiseksi.

– Syön proteiinia jokaisella aterialla, etenkin aamiaisella. Se auttaa pitämään mielihalut kurissa, hän sanoo Daily Mailin haastattelussa.

Katso kuva myös tästä.

Kunnon yöunet ovat Hartzin mukaan myös äärimmäisen tärkeät ja hän pyrkii nukkumaan joka yö 8 tuntia. Ihoaan hän suojelee aurinkosuojalla päivittäin.

– En ikinä ota aurinkoa. Olen hyvin tietoinen auringon aiheuttamista haitoista ja minulla oli ihosyöpä kolmekymppisenä.

Tärkeimmäksi elämänohjeeksi Hartz sanoo kuitenkin sen, että on tyytyväinen itseensä.

– Ole onnellinen, äläkä murehdi ikääsi. Älä kuuntele niitä, jotka sanovat, ettet pysty johonkin, vaan kuuntele itseäsi. Asenne on tärkein piirre.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?