Ylpeä äitipuoli: Jutta Gustafsberg upeana missisemifinalisti Camillan kanssa – edesmenneen Petteri Jussilan tytär pääsi ylioppilaaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Ylpeä äitipuoli: Jutta Gustafsberg upeana missisemifinalisti Camillan kanssa – edesmenneen Petteri Jussilan tytär pääsi ylioppilaaksi

Edesmenneen Petteri Jussilan Camilla-tytär pääsi eilen lauantaina ylioppilaaksi. Hänen äitipuolensa Jutta Gustafsberg oli luonnollisesti mukana juhlassa.

Jutta Gustafsberg julkaisi Instagramissa yhteiskuvan, jossa poseeraa tytärpuolensa Camilla Jussilan sekä tämän äidin Sari Peltosen kanssa.­

4.6.2017 10:20

Yrittäjä Jutta Gustafsberg juhli eilen lauantaina ylioppilaaksi päässyttä tytärpuoltaan Camilla Jussilaa. 20-vuotias Camilla on edesmenneen Petteri Jussilan tytär ja astui viime kuussa julkisuuteen Miss Suomi -semifinalistina.

Gustafsberg julkaisi juhlapäivän kunniaksi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa Camillan sekä tämän Sari-äidin kanssa. Kuvan yhteydessä Gustafsberg kuvailee, kuinka ylpeä on tytärpuolestaan.

– Olen niin ylpeä Mamma! Tytärpuoleni Camilla pääsi tänään ylioppilaaksi. Ja tämä toinen upea nainen on Camillan äiti Sari. Mikä valtava kiitollisuuden tunne, että olemme vaikeinakin aikoina vetäneet aina yhtä köyttä. Aina. Olkaa ihmiset armollisia toisillenne. Unohtakaa viha, katkeruus ja pelko. Elämä on paljon onnellisempaa, se vaan on, Gustafsberg kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän on myös lisännyt koskettavan tekstinsä loppuun aihetunnisteet ihana suku ja tämä tiimi toimii.

Camilla Jussila on yksi 21:stä Miss Suomi -semifinalistista. Kilpailun voittaja valitaan syksyllä. Jussila kertoi semifinalistien julkistustilaisuudessa IS:lle isänsä kuoleman muokanneen häntä valtavasti.

– Isäni menehtyminen on elämäni rankin kokemus. Se on tehnyt minusta juuri sellaisen, kun tänä päivänä olen. Se on kasvattanut minua todella paljon.

Camilla Jussila kisaa Miss Suomi -tittelistä.­

Jutta Gustafsberg ja Camilla Jussilan äiti Sari Peltonen ovat puhuneet läheisistä väleistään Me Naisten haastattelussa vuonna 2015.

– Meillä ei koskaan ollut sopimuksia tapaamisista, vaan lapset hoiti se, jolla oli aikaa. Lopulta kaikki meni luontevasti. Minulle tilanteemme suurimpia opetuksia on ollut, että lapsen rakastaminen ei katso verisukulaisuutta, Jutta Gustafsberg sanoi lehdelle tuolloin.

Katso videolta Camilla Jussilan esiintyminen Miss Suomi -semifinalistien julkistuksessa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?