Tosielämän ”Nälkäpeliin” hakenut Antti Kurhinen järkyttyi miljardöörin huijauksesta: ”Olin valmis ottamaan lopputilin duunista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosielämän ”Nälkäpeliin” hakenut Antti Kurhinen järkyttyi miljardöörin huijauksesta: ”Olin valmis ottamaan lopputilin duunista”

Jevgeni Pjatkovskin hyytävä tosi-tv-ohjelma paljastui suureksi huijaukseksi. Suomalainen tosi-tv-tähti Antti Kurhinen oli yksi niistä kilpailijoista, jotka olivat valmiita lähtemään Siperiaan testaamaan rajojaan.

3.6.2017 21:29

Venäläismiljardööri Jevgeni Pjatkovskin valtavan kohun aiheuttanut tosi-tv-sarja Game2: Winter onkin järjestäjän mukaan huijausta. Pjatkovsky naureskelee ohjelman sivustolla julkaistulla videolla huijanneensa kilpailijoita, eikä hänellä ollut aikomustakaan kuvata sarjaa.

Ohjelmaan hakeneet sadat kilpailijat ovat The Siberian Times -lehden mukaan järkyttyneitä ja vihaisia sarjan peruuntumisesta. Ohjelmaan on hakenut kilpailijoita ympäri maailmaa, myös Suomesta.

9 kuukautta Siperian luonnon ja villieläinten armoilla selviytynyt kilpailija olisi voittanut noin 1,5 miljoonaa euroa kisasta.

Big Brother tosi-tv-sarjasta tuttu Antti Kurhinen oli yksi niistä ihmisistä, jotka olivat valmiita testaamaan rajojaan kohurealityssä. Kurhinen sanoo Ilta-Sanomille olevansa pettynyt ja vihainen siitä, että järjestäjät vedättivät kilpailijoita.

– Pjatkovski puhuu videolla uhmakkaasti ja suhtautuu kilpailijoihin halveksivasti. Kuinka hän on ei ole panostanut sarjaan penniäkään, mutta on saanut ilmaista mainosta sarjalle, Kurhinen puhisee.

Katso kuva myös tästä.

Daily Mail kertoo monien kilpailijoiden kertoneen sosiaalisessa mediassa jättäneen jopa työpaikkansa ja myyneet omaisuutensa osallistuaakseen kilpailuun.

Sarjaan haettiin yleisöäänestyksen kautta, mutta ihmisille tarjottiin myös mahdollisuus ostaa paikka kilpailussa154 000 eurolla.

Pjatkovskia on vaadittu sosiaalisessa mediassa korvaamaan kilpailijoille aiheutuneet taloudelliset menetykset. Pjatkovksy sanoo ohjelman sivuilla julkaistulla videolla maksavansa takaisin niille kilpailijoille, jotka lunastivat paikkansa rahalla.

Kurhinen sanoo olevansa pahoillaan kilpailijoiden puolesta, jotka olivat valmiit jättämään koko vanhan elämänsä sarjan takia.

– Olen tosi pettynyt ja shokissa. Jengiä haki Brasiliasta saakka ohjelmaan. Itsekin olin miettinyt, että voisin ottaa lopputilin tai vapaata duunista, jos pääsen kilpailijaksi. En hakenut ohjelman kuvausten takia edes kouluun, Kurhinen sanoo.

– Monet olivat suunnitelleet elämänsä ohjelman mukaan, myyneet koko omaisuutensa ja jättäneet työpaikkansa päästäkseen mukaan, hän jatkaa.

  • Alla olevalla videolla Antti Kurhinen kertoo ohjelmasta Radio Rockin haastattelussa:

Tosi-tv-konkari uskoo ohjelman järjestäjien vedätyksen tekevän hallaa myös muille Venäjällä suunnitteilla kansainvälisille tuotannoille.

– Kuka enää haluaa hakea mihinkään venäläiseen kansainväliseen tuotantoon mukaan tämän jälkeen? Tämä on tosi nolo temppu muidenkin tv-ohjelmienkin kannalta. Onko siitäkään varmuutta, että Pjatkovski on oikeasti miljardööri, eikä joku maajussi? Kurhinen kyseenalaistaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?