Viihde

Ivanka Trumpin käytös ihmetyttää: Liihotti minimekossa ja meikattuna, korvissa muhkeat timantit – ilmastokokous jäi väliin

Julkaistu:

edustustyyli
Yhdysvaltain presidentin tytär liihotti kaupungilla tyylikkäänä.
Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tytär Ivanka, 35, kuvattiin perjantaina liihottelemassa kaupungilla Washington D.C:ssä huolettoman oloisena.

Ivanka päätti tietoisesti jättää väliin isänsä torstaisen tiedotustilaisuuden, jossa presidentti Trump ilmoitti Yhdysvaltojen vetäytyvän Pariisin ilmastosopimuksen noudattamisesta.

Daily Mail kirjoittaa, että jos Ivankaa huolettikin ilmastosopimuksesta luopuminen, se ei ainakaan näkynyt hänen kasvoillaan perjantaina kaupungilla. Ivankan huoleton ja välinpitämättömän oloinen käytös ihmetyttääkin monia.

Viimeisen päälle laittautunut Ivanka kiiruhti kaduilla lyhyessä mekossa ja kasvot meikattuina. Korvissa vaikutti roikkuvan muhkeat timanttikorut. Punahuulinen Ivanka hymyili kuvaajille säteilevästi.


Lehti kertoo, että Ivanka on viettänyt viime päivät perheensä kanssa lomaillen. Ivankalla ja tämän puolisolla Jared Kushnerilla on kolme lasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ivanka Trumpia ja hänen miestään on luonnehdittu maltilliseksi ja liberaaliksi vastavoimaksi presidentti Trumpin hallinnossa.

– Jos olen eri mieltä isäni kanssa, niin hän ymmärtää sen ja minä voin sanoa suoraan kantani. Jos minä olen samaa mieltä, tuen täysin hänen asiaansa ja toivon voivani olla hänelle apuna ja saada aikaan myönteisen vaikutuksen.

– Kunnioitan sitä, että hän aina kuuntelee. Niin hän toimi bisneksessä ja niin hän toimii presidenttinä, Ivanka sanoi hiljattain CBS-kanavalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt