Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen: Ero!

Aku Hirviniemi kertoo sosiaalisessa mediassa, että hän ja Niina Lahtinen ovat eronneet jo vuosi sitten.

3.6.2017 11:39

Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen julkaisivat lauantaina sosiaalisessa mediassa kirjoituksen, jossa näyttelijäpari paljastaa, että he ovat päättäneet erota ystävinä. Molemmat näyttelijät julkaisivat kirjoituksen samaan aikaan samassa muodossa sosiaalisessa mediassa.

– Näin kesän kynnyksellä, kun kaikenlaisia juttuja on ollut liikkeellä, haluamme kertoa lyhykäisyydessään miten asiat ovat, kirjoitus alkaa.

– Vuosi sitten päätimme erota pariskuntana ja jatkaa hyvinä ystävinä, vielä parempina työkavereina ja kahden ihanan tytön vanhempina. Näin olemme tehneetkin. Emme ole halunneet emmekä aio jatkossakaan kommentoida asiaa millään lailla.

– Odotamme innolla Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan kuvauksia, jotka alkavat reilun viikon kuluttua. Hauskaa kesää kaikille! Rakkautta, iloa ja valoa! Kuuluu kirjoitus kokonaisuudessaan.

Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen poseerasivat yhdessä Venla-gaalassa 2013.

Aku Hirviniemellä ja Niina Lahtisella on yhdessä kaksi lasta. Näyttelijäpariskunta ehti olla yhdessä yli 16 vuotta. Pariskunta tapasi toisensa murrosikäisinä kotipaikkakunnallaan Riihimäellä. He ovat asuneet yhdessä Riihimäellä, avoliitossa. He eivät olleet naimisissa.

Hirviniemellä on takanaan rankka vuosi, sillä hän jäi viime syksynä pois Posse-ohjelman suorista lähetyksistä kesken kauden. Syyksi kerrottiin työuupumus.

Hirviniemi ja Lahtinen ovat tehneet viime vuosina paljon työproduktioita yhdessä. He näyttelivät avioparia Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?