Otos paljasti Julmia aikeita -kaunottaren harmaantuvat hiukset – sosiaalisessa mediassa puhkesi myrsky - Viihde - Ilta-Sanomat

Otos paljasti Julmia aikeita -kaunottaren harmaantuvat hiukset – sosiaalisessa mediassa puhkesi myrsky

Hollywood-tähti Selma Blairin harmaantuvista hiusjuurista nousi kohu sosiaalisessa mediassa.

3.6.2017 11:26

Julmia aikeita -elokuvasta vuonna 1999 tunnetuksi noussut näyttelijätähti Selma Blair täyttää nyt kesäkuussa 45 vuotta. Ikoninen kaunotar on tehnyt pitkän uran Hollywoodissa, nmäytellen viimeksi muun muassa suositussa tv-sarjassa American Crime Story.

Paparazzi onnistui nappaamaan Blairista hiljattain kuvia, jotka paljastavat, että hänen tummat hiuksensa harmaantuvat juurista. Harmaantuvat hiukset eivät ole lainkaan tyypillinen näky hiuksiaan ahkerasti huoltavien julkkisten keskuudessa, joten arkisen luonnon tosiasian paljastava kuva aiheutti nopeasti ison kohun netissä.

People-lehti kertoo, että kuvaa on jaettu sosiaalisessa mediassa ahkerasti, ja tähteä on haukuttu kommenteissa inhottavaan sävyyn.

Blair jakoi kuvan itse sosiaalisessa mediassa ja kuittasi kohun näppärästi.

– Hyvää maanantaita. Asioita tehtäväksi: Sulje Google-ilmoitukset käytöstä. Älä syö neljää muffinssia päivässä. Pyydä Daily Maililta, jospa he voisivat alkaa käyttämään filttereitä kuvissa. Käytä hattuja!

Selma Blair vuonna 1999.­

– Fantasioin siitä, että voisin kasvattaa upeat harmaat hiukset. Mutta se ei vaikuta todelliselta vaihtoehdolta, kiitos tälle paparazzille, joka antoi minulle niin lämpimän ja mukavan olon, tähti tilitti.

Daily Mailin jutussa kerrottiin, että Blair värjäsi hiuksensa viikko sen jälkeen, kun hänen harmaantuvat juurensa oli salakuvattu. Tuoreissa kuvissa kaunista kesäpäivää Los Angelesissa viettävällä tähdellä on tasaisen ruskeat hiukset ja viehättävä kirjava tunika.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?