Tapio Suominen julkaisi kuvan ghanalaisen Evelyn-rakkaansa kanssa – ”Sehän on niin, että musta on musta ja valkoinen on valkoinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tapio Suominen julkaisi kuvan ghanalaisen Evelyn-rakkaansa kanssa – ”Sehän on niin, että musta on musta ja valkoinen on valkoinen”

Urheiluselostaja Tapio Suominen julkaisi onnellisen kuvan yhdessä Evelyn-rakkaansa kanssa, kuvatekstissä hän kirjoittaa mustasta ja valkoisesta.

2.6.2017 22:39

Urheiluselostaja Tapio Suominen julkaisi perjantai-iltana Twitterissä onnellisen kuvan itsestään ja naisystävästään Evelynistä. Kuvatekstin mukaan hymyileväinen valokuva on otettu Naantalissa. Kuvatekstiksi Suominen on kirjoittanut:

– Sehän on niin, että musta on musta ja valkoinen on valkoinen...

...sehän on niin, että musta on musta ja valkoinen on valkoinen... #naantali #aurinko #blackandwhite #shades pic.twitter.com/4n1LjOssax— Tapio Suominen (@tapio_suominen) 2. kesäkuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lisäksi Suominen on kirjoittanut kuvaan muun muassa englannin kielellä hashtagit ”musta ja valkoinen” sekä ”varjot”.

Suominen kertoi maaliskuussa IS:n haastattelussa, että hän ja Ghanasta kotoisin oleva Evelyn ovat seurustelleet kahden vuoden ajan. Pari ei asu yhdessä, sillä Evelyn asuu Tampereella ja Tapio Parolassa.

Urheiluselostaja esiintyi naisystävänsä kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä tammikuussa Urheilugaalassa. Tuolloin pari saapui gaalan punaiselle matolle selvästi onnellisena ja poseerasi medialle käsi kädessä hymyillen.

Tapio Suominen ja Evelyn esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä julkisesti tammikuussa pidetyssä Urheilugaalassa.­

Perjantaina julkaistu kuva ei ole ensimmäinen, jonka Suominen rakkaastaan Twitterissä jakoi. Toukokuussa Suominen julkaisi kuvan, jossa nahkatakkinen Evelyn poseeraa moottoripyörän päällä istuen. Tuolloinkin Suominen oli kirjoittanut kuvaan vitsikkään kuvatekstin.

– Babes! Toinen täyttää 20 vuotta tänä kesänä, toinen ei...Suominen kirjoitti.

...babes! Toinen täyttää 20 vuotta tänä kesänä, toinen ei... 👊😎 pic.twitter.com/ot0yqZfY1F— Tapio Suominen (@tapio_suominen) 21. toukokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?