Sika-Mikan kihlattu Satu, 33, avautuu vuosi Temptation Island -ohjelman jälkeen: ”En usko avioliittoon, enkä halua lapsia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sika-Mikan kihlattu Satu, 33, avautuu vuosi Temptation Island -ohjelman jälkeen: ”En usko avioliittoon, enkä halua lapsia”

Viettelysten saarella miehensä Mikan edesottamuksia seurannut Satu ei enää pode vauvakuumetta.

2.6.2017 22:10

Vuosi sitten Temptation Island Suomen toisen kauden viimeisellä iltanuotiolla käytiin läpi Mikan ja Satun suhteen tulevaisuutta. Satu oli kokenut häiritsevänä Mikan jatkuvat humalaiset lähentely-yritykset sinkkunaisten suuntaan.

Mika lupasi ostaa Satulle kihlasormuksen kotiinpaluun jälkeen ja Mika vahvistikin äskettäin Ilta-Sanomille, että kihlaus on edelleen voimassa.

  • Yllä olevalla videolla Satu ja Mika kertoivat kuulumisiaan Nelosen haastattelussa ohjelman jälkeen.

Mikan rakas Satu, 33, kertoo Ilta-Sanomille ottavansa tällä hetkellä päivän kerrallaan häiden suhteen.

– Ei ole odotuksia, koska en usko avioliittoon. Tänä päivänä avioliitot eivät kestä. Jos joskus haluan itse naimisiin ja saan puhuttua myös Mikan naimisiin, niin häät vietetään varmaan jossain palmun alla. Ei ainakaan perinteisesti kirkossa, Satu kertoo.

Mika muistelee TIS 2 -kautta Instagramissaan. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Satun mukaan Temptation Island -ohjelmassa heidän suhteestaan ja erityisesti Mikasta annettiin täysin väärä kuva.

– Meidän tarinaa väritettiin todella paljon. Ohjelmassa kaikki huonot puolet tuotiin esille, varsinkin Mikasta. Meillä ei ollut edes mitään ”kettu kolossa” -hässäkkää, joten sitten kaiveltiin muita juttuja meidän elämästä.

Satun mukaan saarella kaikki parisuhteessa olevat miehet koskettelivat sinkkunaisia, mutta vain Mikan koskettelut näytettiin ohjelmassa.

– Kaikkihan sitä lääppimistä siellä teki. Jokainen mies oli sellainen, että kosketteli. Ohjelmassa näytettiin vain Mikan kohdat, ja muiden miesten kohdat oli leikattu pois, Satu kertoo.

Värikkäästi käyttäytynyt Mika sai nopeasti lempinimen Sika-Mika. Lempinimi ei Satua hetkauta.

– Sika-Mika on ihan hauska nimitys. Se on Mikan julkisuuskuva. En ota sitä tosissani, koska oikeassa elämässä hän ei ole sellainen ollenkaan, Satu kertoo.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Saarella Satu pohti useaan otteeseen lapsien hankkimista. Mietintää herätti erityisesti se, että Mika suhtautui asiaan kielteisesti.

Nyt Satu kuitenkin kertoo, ettei halua lapsia.

– En ole koskaan halunnut lapsia. Ohjelmassa se oli mietintää, että ehkä joskus haluan, mutta sitä ei voi tietää. 20-vuotiaana minulla oli vauvakuume ja 25-vuotiaanakin vielä ajattelin, että haluan lapsia. Pikkuhiljaa se on haalistunut, kun on ollut eri kumppanien kanssa ja nähnyt elämää. Arvot ovat muuttuneet. Enää ei ole vauvakuumetta, Satu sanoo.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kiireistä elämää viettävä Satu uskoo, etteivät lapset sopisi heidän elämäntilanteeseensa.

– Ehkä se on osittain Mikastakin johtuvaa. Toisaalta en tiedä, haluaisinko lapsia, vaikka Mika yhtäkkiä haluaisi. Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä vähemmän olen halunnut lapsia, Satu sanoo.

Sen sijaan pariskunta aikoo mahdollisesti hankkia muutaman eläinvauvan.

– Mika haluaisi koiran ja minä kissan, joten otamme todennäköisesti molemmat, Satu kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?