Kohupotkut saaneelle Elina Tervolle satelee työtarjouksia – jatkaa paljastavien kuvien julkaisua: ”En ole täällä villahousuissa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kohupotkut saaneelle Elina Tervolle satelee työtarjouksia – jatkaa paljastavien kuvien julkaisua: ”En ole täällä villahousuissa”

Elina Tervo joutui valtavan kohun kohteeksi saatuaan potkut blogiportaalista. Nyt hän on saanut lukuisia tarjouksia muilta toimeksiantajilta.

2.6.2017 12:59

Fitnessmalli ja vuoden 2011 Helsinki Elina Tervon blogisopimus Fitnessmalli.fi-sivustolla irtisanottiin toukokuun puolivälissä. Fitnessmalli 2017 -kilpailun järjestäjät perustelivat IS:lle tuolloin, että irtisanomisen syynä olivat liian paljastavat Instagram-kuvat.

Joogaohjaajana työskentelevä Tervo julkaisee Instagramissa edelleen paljon kurvikkaita ja runsaasti paljasta pintaa sisältäviä bikinikuvia.

IS:n tavoittama Tervo kertoo hyväntuulisesti kuulumisiaan. Hän sanoo, että on saanut runsaasti varteenotettavia työtarjouksia kohupotkujen jälkeen.

– Elämä jatkuu ihan samalla tavalla kuin ennenkin. Opetan päivisin ja iltaisin joogaa.

– Uusia virityksiä on, mutta mitään konkreettista ei ole vielä aloitettu. Mediakohun jälkeen sain paljon kaikenlaisia tarjouksia, joten se oli tavallaan ihan hyvä, Tervo kertoo.

Millaisia tarjouksia hän sitten on saanut?

– Olen saanut joogaan liittyviä tarjouksia ja erilaisia blogiportaaleihin liittyviä tarjouksia. En ole vielä päättänyt, mihin menisin, hän kertoo.

Bloggaajan arki ei ole aina ruusuilla tanssimista: Blogilla pitää olla todella paljon seuraajia, jotta se takaisi toimeentulon. Seuraajamäärät varmistavat mainostajien ja yhteistyökumppaneiden mielenkiinnon.

– Jotta bloggaaminen olisi kannattavaa, pitää olla tosi paljon yhteistyökumppaneita, tai niin paljon seuraajia, että voisi saada kuukausipalkkaa. Jotta joku maksaa kirjoittamisesta, niin pitää olla paljon kaupallista näkyvyyttä, Tervo avaa.

– Se on vielä harkinnassa, kirjoitanko jatkossa vain omaa blogiani vai jollekin portaalille.

Tervon mukaan potkut eivät kohusta huolimatta ole vaikuttaneet hänen henkilökohtaisiin suhteisiinsa yhteistyökumppanien kanssa. Monet Tervon yhteistyökumppanit ovat jopa kummastelleet ”kukkahattutätimäistä” suhtautumista paljastaviin kuviin.

– He tietävät kyllä, kenen kanssa ovat tekemisissä. He ovat tietoisia siitä, millaista sisältöä tuotan. Enemmänkin he olivat ihmeissään, että mikä tämä juttu oikein on. Useimmat yhteistyökumppanini lähinnä nauroivat tälle.

Tervon omat ystävät ja perhe suhtautuvat positiivisesti ja kannustavasti tämän uravalintoihin, eivätkä ole kritisoineet paljastavien kuvien jakamista.

– En lue mitään keskustelupalstoja. Läheiset laittoivat lähinnä tsemppausviestejä, Tervo sanoo.

Viimeisen vuoden ajan maailmalla paljon kiertänyt Tervo asuu nykyään vakituisesti Maltalla. Tervon mukaan on vain luonnollista, että hänen kuvansa sisältävät paljon bikiniotoksia, sillä sellaista elämää hän Maltalla muutenkin elää. Tulevaisuuteensa hän suhtautuu odottavasti ja hyvällä mielellä.

– Kun yksi ovi sulkeutuu, niin uusia avautuu. Ei maailma siihen kaadu, että sopimus loppuu. Olen positiivisella fiiliksessä.

– Some on sitä, mitä minä täällä teen. En minä ole täällä villahousut jalassa, vaan bikinit päällä. Tällä tavalla minä elän. En halua esittää sosiaalisessa mediassa jotain sellaista, mitä minä en ole, hän kuittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?