Viihde

Yllätysratkaisu! Michael Monroe jättää The Voice of Finlandin – tilalle uusi tähtivalmentaja

Julkaistu:

the voice of finland
The Voice of Finland palaa jälleen syksyllä seitsemännen tuotantokauden voimin. Suosikkiohjelman tähtivalmentajissa nähdään suuria muutoksia.
The Voice of Finlandin punaisilla tuoleilla istuu vastaisuudessakin kovia artisteja valmiina valmentamaan innokkaita laulajatulokkaita uransa alkuun.

Nelosen tiedotteen mukaan uutena tulokkaana tähtivalmentajien rivistöön liittyy Apulanta-yhtyeestä koko kansalle tuttu persoonallinen rocktähti Toni Wirtanen.

– Tonia on yritetty saada mukaan TVOF:iin jo vuosia. Nyt siihen viimein tarjoutui tilaisuus, ja aika oli oikea. Olemme tästä erittäin innoissamme, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen sanoo ohjelman tiedotteessa.

Tiistaina Vain elämää -kuvauksiin Hirvensalmelle matkustanut Wirtanen suhtautuu tulevaan pestiinsä innokkaasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Lähtökohtaisesti mulla on hyvin hauras kosketuspinta tällaiseen laulukilpailuskeneen, mutta rakastan telkkaria ja hyvää viihdeohjelmaa. Tällainen tekeminen on myös hyvin paljon leppoisampaa kuin se rockhomma mitä teen.


Tonin rinnalla punaisissa tuoleissa istuvat tuttuun tapaan Olli Lindholm ja Redrama, sekä viime kaudella remmiin liittynyt ihastuttava Anna Puu. Muista tähtivalmentajista Toni tuntee entuudestaan etenkin Redraman, sillä kaksikko on toiminut yhtä aikaa myös UMK-tuomareina.

– Meillä oli silloin Redin kanssa pikkuisen sellaista good cop – bad cop -meininkiä. Ei liene vaikeaa päätellä kumpi oli kumpi.

Wirtanen mainitsee yhdeksi tärkeimmistä syistä ohjelmaan mukaan lähtemiseen sen, että viime vuosina hän on saanut monilta nuorilta muusikoilta yhteydenottoja, joissa on pyydetty neuvoja musiikkiuran rakentamiseen.

– Olen minäkin kuullut paljon määkimistä, että eihän se Wirtanen osaa edes laulaa, mutta kylläpäs osaan. Laulamisessa ei ole kyse oikeista nuoteista, vaan musiikki on tunteiden välitystä. Silloin kun tunne välittyy, myös laulusuoritus on täydellinen. Se on ihan sama onko se black metal –rääkymistä, räpäytystä tai puoli sävelaskelta liian matalalta laulettua iskelmää. Sanoisin, että sen tarinan löytäminen ja kuuleminen on vahvuuteni. Sen lisäksi kaipaan kilpailijoissa vähän hulluutta ja sellaista piilotettua väkivaltaa.

Toni istahtaa tulevalla kaudella Michael Monroen tuoliin.

– Mulla on iso kunnioitus Michaelia kohtaan ja isot saappaat täytettävänä. Se meissä on yhteistä, että molemmat tulemme aika puhtaan rockin taustasta. Meissä on sillä tavalla samaa verta.

Toni on mieluinen seuraaja myös Michael Monroelle itselleen.

– Tehtyäni jo kuusi kautta minulle erittäin rakasta The Voice of Finlandia, on kunnia, että seuraajani tulee olemaan fantastinen ja ainutlaatuinen Toni Wirtanen. Toni on minulle rakas ystävä ja mielestäni hän on loistava valinta punaiselle tuolille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt