Sampo Kaulanen muistelee vuosi sitten kuollutta isänsä – traaginen tapahtuma vaivaa yhä - Viihde - Ilta-Sanomat

Sampo Kaulanen muistelee vuosi sitten kuollutta isänsä – traaginen tapahtuma vaivaa yhä

Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin kaupan omistaja avautuu Facebook-sivullaan surullisesta vuosipäivästä. Kaulasen isä teki itsemurhan tasan vuosi sitten.

Sampo Kaulanen kertoo Facebookissa olevansa katkera isänsä kohtalosta.­

31.5.2017 11:29

Suomen kuuluisin K-kauppias, Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin kaupan omistaja Sampo Kaulanen avautuu Facebook-sivullaan surullisesta vuosipäivästä.

Kaulasen isä teki itsemurhan tasan vuosi sitten.

– Huomenna tulee tasan vuosi siitä ku mulla oli v*********n päivä koskaan. Miks? Isä hirtti ittensä Muurolan hoitolaitoksessa, Kaulanen kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

– Harva tietää, että sitä ennen hän kävi vuosia hoidossa masennusten ja ties minkä takia. Hän oli herkkä ihminen niinku mieki, hän jatkaa.

Kauppias kertoo julkaisussa myös isänsä kohtaamista, seitsemän vuotta kestäneistä uhkailuista. Uhkailuista käytiin Sampon mukaan vuosien oikeustaistelu, jossa tuomittiin lopulta Kaulasen isä vastuuseen.

Sampo Kaulanen pyörittää Suomen suosituinta K-kauppaa.­

Kaulanen ei peittele katkeruuttaan Facebook-päivityksessään. Surullinen tapahtuma painaa yhä Kaulasen mieltä, eikä hän säästele sanojaan siitä kirjoittaessaan.

– Raamattu sanoo, että käännä toinenkin poski. Mie olen nyt tässä käännelly poskea niin että alkaa molempi puoli oleen tunnoton. Missä se hyvä tulee? Koska oikeat roistot saa sen, mitä ansaittee, hän kyselee päivityksessä.

Päivitys on kerännyt satoja kannustavia kommentteja sekä tuhansia Facebook-reagointeja. Päivitystä on jaettu myös kymmeniä kertoja.

– Tsemppiä ja jaksamista Sampo, kirjoittaa yksi kommentoija.

– Paha saa kyllä palkkansa jossakin muodossa varmasti ennemmin tai myöhemmin! Voimia Sinulle ja perheellesi, kirjoittaa toinen.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?