Entisen poptähden kihlattu olikin maksullinen seuralainen – kaksoiselämä paljastui kännykästä: ”Järkyttävää törkyä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Entisen poptähden kihlattu olikin maksullinen seuralainen – kaksoiselämä paljastui kännykästä: ”Järkyttävää törkyä”

Five-yhtyeestä tuttu Abz Love sai selville, että hänen pitkäaikainen kumppaninsa tarjosi seuraansa maksua vastaan netissä.

Abz Love ja Vicky Fallon alkoivat seurustella vuonna 2009.­

31.5.2017 8:35

1990-luvulla Five-poikabändistä julkisuuteen ponnahtanut Abz Love avautui hiljattain The Mirror -lehdelle hänen parisuhteensa lopettaneesta tapauksesta.

Love paljasti lehdelle saaneensa tietää, että hänen kihlattunsa tarjosi seuraansa nettisivustolla maksua vastaan. Vicky Fallon lupasi sivustolla ”toteuttaa villeimmät fantasiat ja halut”.

Vicky Fallon alkoi tarjota seuraansa maksua vastaan selättääkseen pahat talousvaikeudet.­

Loven ja Fallonin suhde alkoi vuonna 2009. Kihloihin mennyt pariskunta suunnitteli ennen tapausta häitä ja perheen perustamista. Suhde kuitenkin päättyi yllättäen, kun Love löysi Fallonin puhelimesta maksullisille seuralaisille tarkoitetun sovelluksen.

Love alkoi huolestua maaliskuun alussa, kun hänen kihlattunsa kävi juhlimassa lähes joka ilta ja saapui kotiin vasta yömyöhään. Myöhemmin hän lainasi Fallonin puhelinta ja huomasi siinä sovelluksen, jonka avulla tämä tarjosi maksullisia palveluitaan.

Love suunnitteli menevänsä naimisiin kihlattunsa kanssa ennen kuin hänelle selvisi, millaista kaksoiselämää tämä eli.­

Love päätyi tutkimaan rakkaansa profiilia seuralaispalveluita tarjoavalla sivustolla ja huomasi, että tämä laskutti noin 2 300 euroa yöltä ja noin 450 euroa tunnilta seksipalveluistaan. Love järkyttyi kihlattunsa kaksoiselämästä.

– Olimme jopa niinä hetkinä suunnitelleet lapsen hankkimista ja naimisiinmenoa, hän kertoo The Mirror -lehdelle.

– Se oli niin kamalaa. Hän oli minun kihlattuni. Tämä on järkyttävää törkyä. Se on yli 570 euroa kahdelta tunnilta. En voi uskoa, että minä melkein menin naimisiin maksullisen seuralaisen kanssa, mies tilitti.

Love otti asian puheeksi Fallonin kanssa seuraavana päivänä. Fallon kertoi syyksi seksin myymiseen parin taloudellisen ahdingon. Fallon syytti miestään siitä, ettei tämä ole tienannut pariin vuoteen juuri ollenkaan, ja pakotti hänet niin maksullisen seuralaisen työhön.

– Minulla ei ole rikkaita vanhempia, joiden puoleen kääntyä. Olin syvimmässä kuopassa, Fallon kertoi.

Fallonin mukaan hän ehti tarjota palveluitaan netissä kahden viikon ajan, ennen kuin asia selvisi Lovelle. Nainen sanoi The Mirror -lehdelle, ettei hän tuona aikana ehtinyt todellisuudessa edes tavata ketään.

– Olin aivan kauhuissani, en tiennyt mitä tehdä. Olin todella peloissani, enkä tiennyt miten selviytyisin. Mutta en koskaan tavannut ketään ja lopetin sen.

Love ja Fallon Fiven kiertueella vuonna 2013.­

Brittilehtien mukaan pari kärsi pahoista talousvaikeuksista ja joutui myymään henkilökohtaisia tavaroitaan ja muuta omaisuutta selvitäkseen.

Loven ura alkoi vuonna 1997 poikabändi Fivesta. Poptähteyden myötä Love ajautui ongelmiin päihteiden kanssa. Hän on kertonut Fallonin pelastaneen hänet huumeilta ja alkoholilta.

Myöhemmin Love loi soolouraa ja esiintyi tosi-tv-ohjelmissa. Vuonna 2014 hän vetäytyi musiikkiuralta ja ryhtyi maanviljelijäksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?