Näin vaativa on osa uudesta Gladiaattorit-kilparadasta – kuva korkeuksista: jaksaisitko saman kuin timmi tosi-tv-kaunotar? - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin vaativa on osa uudesta Gladiaattorit-kilparadasta – kuva korkeuksista: jaksaisitko saman kuin timmi tosi-tv-kaunotar?

Tosi-tv-pariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen paljasti sosiaalisessa mediassa, miltä osa uudesta Gladiaattorit-kilparadasta näyttää.

30.5.2017 23:12

Paluun tekevässä Gladiaattorit-viihdeohjelmassa esiintyvä tosi-tv-stä tuttu pariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen on julkaissut Instagramissa kuvia sarjan kulisseista. Laser-hahmona nähtävä Rita julkaisi itsestään kuvan, jossa taiteilee renkaissa korkealla katon rajassa. Mikäli voimat eivät kestä, ottaa uima-altaan vesi vastaan useiden metrien päässä alhaalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kuvat ovat sarjan treeneistä, sillä sarjan kuvaukset alkavat vasta muutaman päivän päästä. Rita on tottunut rankkoihin treeneihin, sillä hän harrasti kilpa-aerobicia 16 vuotta saavuttaen 11 arvokisamitalia. Nykyään Rita treenaa päivittäin, lisäksi hän ohjaa ryhmäliikuntaa ja valmentaa muita personal trainerina.

  • Yllä olevalla videolla esitellään uudet Gladiaattorit.

Ritan aviomies Aki Manninen julkaisi itsestään kuvan temppuilemassa samoilla renkailla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Akin hahmo Gladiaattoreissa on nimeltään Turbo. Myös Akilla on monipuolinen urheilutausta; suurpujottelua, judoa, itsepuolustuslajeja sekä kuntosalilla käyntiä melkein läpi koko elämän.

– Turbo on mielenkiintoinen kaveri, erittäin positiivinen, voittaa ja häviää positiivisella asenteella, ottaa kaikki ihmiset huomioon eikä tunne pelkoa, Aki Manninen on kuvaillut.

Muut ohjelmassa esiintyvät gladiaattorit ovat Minna Pajulahti, Oona Tolppanen, Martina Aitolehti, Suski Mantila, Laura Saarinen, Milena AbbasMamode, Terhi Lumme, Jere Tiihonen, Juha Mentula, Hannes Hyvönen, Amin Asikainen, Vertti Harjuniemi, Rami Hietaniemi ja Jucci Hellström.

Heikki Paasosen juontamassa show'ssa kilpailijat taistelevat gladiaattoreita vastaan erilaisissa voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja sitkeyttä vaativissa lajeissa.

Ohjelma rakentuu siten, että kahdeksassa alkukarsintajaksossa kilpailee yhteensä 16 naista ja 16 miestä. Heistä parhaat selvittävät tiensä neljään semifinaalijaksoon. Kausi huipentuu finaalijaksoon, jossa kruunataan kauden parhaat taistelijat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?