Gordon Ramsayn teinityttäreltä yllättävä paljastus isästään – suorat sanat rääväsuisesta kiroilusta: ”Siihen on ollut hyvä syy” - Viihde - Ilta-Sanomat

Gordon Ramsayn teinityttäreltä yllättävä paljastus isästään – suorat sanat rääväsuisesta kiroilusta: ”Siihen on ollut hyvä syy”

Gordon Ramsayn Matilda-tyttären mukaan hänen isänsä on todellisuudessa hyvin erilainen kuin tv-ohjelmat antavat ymmärtää.

Matilda Ramsay seuraa isänsä jalanjäljissä. 15-vuotias Matilda on innostunut kokkaamisesta ja julkaisee oman keittokirjansa.­

30.5.2017 14:53

Julkkiskokki Gordon Ramsay tunnetaan rääväsuisista ja suorasukaisista kommenteistaan. Lukuisista tv-ohjelmista tuttu kokki ei säästele sanojaan, mikäli jokin asia harmittaa häntä.

Ramsay tunnetaan kovana kiroilijana. Kokki myös surutta haukkuu ihmisiä, jotka hänen mielestään toimivat väärin.

Nyt Ramsayn nuorin tytär, 15-vuotias Matilda, paljastaa isänsä olevan todellisuudessa aivan erilainen. The Mirror -lehden mukaan Matilda lähinnä nauraa isänsä raivopurkauksille televisiossa. Matildan mukaan hänen isänsä on täysin erilainen kameroiden ulkopuolella.

Teinitytär toteaa, että hänen isänsä tylylle käytökselle kokkikokelaitaan kohtaan on hyvä selitys.

– Telkussa hän on kuin tiukka opettaja, mutta kun olen katsonut kun hän on tyly, on siihen ollut hyvä syy. Kyllä, hän raivostuu, mutta se tekee heistä parempia, Matilda sanoo brittilehdelle.

Matildan mukaan Ramsay ei kiroile kotona lainkaan. Tytär kehuu isäänsä kiltiksi, mutta myöntää perheensä olevan hyvin kovaääninen.

– Kun olet nuorin kuuden äänekkään hengen perheestä, sinun täytyy todella huutaa tullaksesi huomatuksi.

– Huutamisen sijaan aloin kokata – on helpompaa saada huomiota tekemällä maukas illallinen kaikille kuin hyppiä ylös alas pitäen kovaa ääntä koko ajan.

Gordon Ramsay yhdessä perheensä kanssa. Kuvassa tyttäret Megan, Matilda ja Holly, ja poika Jack sekä vaimo Tana (oik.).­

Matilda seuraa isänsä jalanjälkiä tiiviisti. Hän on innostunut kokkaamisesta toden teolla. Matilda on luotsannut jo omaa Matilda and The Ramsay Bunch -tv-ohjelmaansa ja julkaisee pian ensimmäisen keittokirjansa. Tilly's Kitchen Takeover -kirja kannustaa nuoria kokkaamaan.

Gordon Ramsay hätkähdytti hiljattain kertomalla, ettei aio testamentata lapsilleen miljoonaomaisuuttaan.

– Se ei varmasti mene heille, enkä tarkoita sitä ikävällä tavalla. Heitä ei saa hemmotella piloille, julkkiskokki totesi tuolloin.

Ramsay ainoastaan avustaa lapsiaan tarjoamalla heille 25 prosentin käsirahan heidän tuleviin koteihinsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?