Viihde

Jari Isometsä iloitsee Eetu-poikansa valkolakista: ”Minun olisi koulu pitänyt hoitaa loppuun”

Julkaistu:

ylioppilas
Jari Isometsän poika Eetu Isometsä tähtää ammattigolfaajaksi.
Hiihtäjälegenda Jari Isometsän poika, golfpiireistä tuttu Eetu Isometsä, 20, kertoo olevansa hyvillään siitä, että on kevään ylioppilas. Hän sanoo ymmärtäneensä yläasteen jälkeen, että seuraava etappi koulunkäynnissä on valkolakin saaminen.

– Olen sellainen, että jos jotakin aloitan, vien sen loppuun, hän kertoo.

Lohjan lukiosta valmistuva Eetu Isometsä sanoo, ettei hän ehdi pariin vuoteen lähteä opiskelemaan. Hän haluaa käydä ensin armeijan, jonne hän menee syksyllä.

– Sen jälkeen olen ajatellut pyrkiä Kauppakorkeakouluun, hän maalailee tulevaisuuttaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Eetun tulevaisuuden ykkösjuttu on tulevista opiskeluista huolimatta golf. Hän tähtää korkealle ja toivookin joskus saavansa golfista jopa elantonsa.


Eetun isä, IS Urheilun asiantuntija Jari Isometsä kuuntelee poikansa suunnitelmia isän ylpeydellä. Jari itse harmittelee nimittäin vieläkin sitä, ettei hän käynyt kouluaan loppuun.

– Minun olisi koulu pitänyt hoitaa loppuun. On hienoa, että Eetu saa nyt lakin ja tyttäremme Aada on koulussa niin etevä, että uskon hänenkin saavan jonkun vuoden kuluttua valkolakin, Jari sanoo.

Jari Isometsä naurahtaa, että koulunkäynnissä perheen lapset ovat isäänsä viisaampia.

– Kun olen sivusta seurannut Eetua, ei hänen ole ollut helppo yhdistää koulua ja golfia. Silti hän on sen tehnyt ja saa nyt lakin. Arvostan tätä asiaa todella paljon, Isometsä iloitsee.

Jari sanoo vielä, ettei hän ole vaimonsa kanssa koskaan painostanut lapsia lukemaan; he ovat omasta tahdostaan lukeneet läksynsä ja käyneet kouluaan.

– Eetu on oman tien kulkija. Toki olemme häntä kannustaneet ja sanoneet, ettei saa antaa periksi, vaikka välillä saattaa tuntua vaikealta, Jari kertoo.

Jari Isometsä on korostanut lapsilleen myös vastuunkantoa ja vastuunottoa tekemisistään.

– Jokainen saa olla oman itsensä herra tai rouva, mutta vastuu pitää aina kantaa, hän sanoo.