Instagram-sensuuri iski: Vaalea Skam-kaunotar, 20, kohautti alusvaatekuvallaan – kopioi Jennifer Lopezin eroottisen poseerauksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Instagram-sensuuri iski: Vaalea Skam-kaunotar, 20, kohautti alusvaatekuvallaan – kopioi Jennifer Lopezin eroottisen poseerauksen

Norjalaisessa suosikkisarjassa Vildeä näyttelevän Ulrikke Falchin kuva päätyi sensuurin kouriin Instagram-kuvapalvelussa.

29.5.2017 19:00

Suomessakin jättisuosiota nauttiva norjalainen nuortensarja Skam on tehnyt siinä näyttelevistä nuorista tähtiä. Sarjassa jo sen kuluvaa neljättä kautta näyttelevä 20-vuotias Ulrikke Falch on suosittu myös sosiaalisessa mediassa, missä hänellä on 929 000 seuraajaa.

Falch julkaisi tilillään rohkean selfien, jossa poseeraa mustissa alusvaatteissa hymyilevänä. Hänen otoksensa rinnalla on maailmantähti Jennifer Lopez samantyylisessä kuvassa ja niin ikään mustassa niukassa asussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva ehti saada asiasta uutisoivan ruotsalaislehti Expressenin mukaan peräti 90 000 tykkäystä, mutta sitten Instagram jostain syystä poisti sen. Falch kertoi asiasta Snapchat-videollaan.

Instagramissa noudatetaan tiettyjä sääntöjä, joihin kuuluu esimerkiksi liikaa paljasta pintaa sisältävien kuvien poistaminen. Falch päätti julkaista kuvansa uudelleen.

– Yritetään uudelleen, Falch kommentoi uudestaan julkaisemaansa kuvaa.

Skam-nuortensarja on noussut suureen suosioon Suomessakin. Ulrikke Falch (kuvassa oikealla) esittää sarjassa Vildeä.­

Hän on saanut kuvaan muutamassa päivässä lähes 128 000 uutta tykkäystä ja monet tähden fanit ovat kummaksuneet sitä, että Instagram poisti alkuperäisen version.

– Miksi ihmeessä Instagram poisti viimeisimmän kuvasi? Olen hyvin vihainen.

– Miksi Instagram poisti sen? Olen ymmälläni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ihmettelevien kommenttien lisäksi Falchin kuva on herättänyt runsaasti ihastusta. Hänen vartalonsa kehutaan olevan kauniimpi ja huomattavasti todenmukaisempi kuin Lopezin.

– Sinun vartalosi on kauniimpi, koska se on todellisuutta.

– Tämä on upeaa! Täydellistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?