Lola Odusoga julkaisi meikittömän treenikuvan – vilauttaa paljasta vatsaansa: ”Epätäydellisyys on kaunista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Lola Odusoga julkaisi meikittömän treenikuvan – vilauttaa paljasta vatsaansa: ”Epätäydellisyys on kaunista”

Ex-missi liputtaa luonnonkauneuden puolesta Instagram-kuvassaan.

29.5.2017 16:18

Juontaja-yrittäjä Lola Odusoga on julkaissut itsestään selfien, jossa vuoden 1996 Miss Suomi poseeraa itsevarmasti vatsan paljastavassa urheilutopissa ilman meikkiä.

Kuvatekstissä lukee englanniksi:

”Täydellisyyttä ei ole olemassakaan. Epätäydellisyys tekee sinusta kauniin ja uniikin. Ole siis todella oma itsesi, älä yritä olla kuten joku muu.”

Jos kuva ei näy, niin voit katsoa sen täältä.

Kaunotar esiintyy Instagram-tilillään usein raikkaan meikittömästi ja treenivaatteet yllä.

Odusoga täyttää kesäkuussa 40 vuotta. Hän kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa viime joulukuussa odottavansa synttäreitään jo innolla.

– Parikymppisenä odotin ikääntymistä kauhulla ja ajattelin, että elämä on jo ihan ohi kolme- ja neljäkymppisenä. Nyt kun miettii, missä kohtaa oma elämä menee, huomaa, että kaikki on ihan täysin päälaellaan: elämä on juuri nyt helvetisti parempaa kuin mitä silloin edes osasi kuvitella, Odusoga sanoi IS:lle tuolloin.

– Minulla ei ole mitään ikäkriisiä, odotan, kun saan järjestää isot hippalot. On ihan mahtavaa täyttää 40, kun tykkää omasta elämästään täysillä, hän summasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?