Uhkeiden Playboy-kaksosten railakas illanvietto riistäytyi täysin käsistä – molemmat pidätettiin väkivaltaisen rähäkän seurauksena - Viihde - Ilta-Sanomat

Uhkeiden Playboy-kaksosten railakas illanvietto riistäytyi täysin käsistä – molemmat pidätettiin väkivaltaisen rähäkän seurauksena

Playboyssa poseeranneet kaksoset ajautuivat tappeluun railakkaan juhlaillan jälkeen ja heidät pidätettiin.

Kaksoset Kristina ja Karissa Shannon kuvattuna juhlimassa Hollywoodissa.­

29.5.2017 14:19

Playboy-kaksoset Kristina ja Karissa Shannon, 27, joutuivat virkavallan kanssa tekemisiin varhain keskiviikkoaamuna, uutisoi yhdysvaltalaissivusto TMZ.

Sivuston mukaan Shannonin sisarukset pidätettiin keskiviikkona kello 3.30 heidän alettuaan tapella keskenään kotonaan. Poliisien mukaan Kristina ja Karissa ajautuivat väkivaltaiseen kahakkaan railakkaan ja alkoholintäyteisen illan jälkeen.

Tietojen mukaan Kristina olisi lyönyt Karissaa kasvoihin, ja Karissa puolestaan olisi vastannut tähän heittämällä turvamonitorin sisartaan päin. Tämän seurauksena Kristinalta irtosi hampaita.

TMZ:n mukaan kaksoset pidätettiin epäiltynä kotiväkivallasta, sillä molemmilla oli näkyviä vammoja.

Shannonin sisarukset ponnahtivat julkisuuteen poseerattuaan Playboyssa vuonna 2009. Kurvikkaat kaksoset ovat sittemmin esiintyneet lukuisissa tosi-tv-sarjoissa ja ovat tuttu näky Hollywoodin yöelämässä.

Kaksoset vuonna 2011.­

Kaksosten muuttunut ulkonäkö on herättänyt huomiota. He ovat käyneet lukuisissa kauneusleikkauksissa, jonka lisäksi he ovat kertoneet saaneensa runsaasti lisäkiloja sitten Playboy-aikojen.

Kaksoset eivät enää näytä lähes identtisiltä pieleen menneiden nenäleikkausten vuoksi.

– Meitä pilkattiin pienistä rinnoistamme ja nenistämme. Plastiikkakirurgian takia emme enää näytä samalta, Kristina ja Karissa ovat harmitelleet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?